Ciolacu visează înalt, tocmai la nivelul SUA

Programul de redresare al PSD, asemănătorul cu cel al lui Biden

Liderul PSD, Marcel Ciolacu face comparații ireale, între programul de guvernare al PSD și cel al administrației lui Joe Biden. Mai mult, acesta s-a arătat indignat de faptul că măsurile sunt privite diferit de propagandiștii Dreptei, față de democrații americani.

„Așa arată #planulBiden de scoatere a Americii din criză. Sunt măsuri similare cu propunerile făcute de #PSD în programul său de guvernare. Multe dintre aceste măsuri sunt susținute și prin amendamentele la buget depuse de parlamentarii noștri în aceste zile.

Oare președintele Biden este populist, cum ne acuză pe noi propaganda Dreptei?

Oare democrații americani sunt iresponsabili, lansând un asemenea program de protejare a locurilor de muncă?

Sau poate acesta este răspunsul CORECT pe timp de criză?

Sunt sigur că premierul Cîțu, școlit în Statele Unite, va ieși azi și va da de pământ cu #socialiștii lui Biden care îndrăznesc să nege filozofia austerității!”, a scris Ciolacu, pe Facebook. Acesta a atașat și o imagine cu programul democraților americani.

Bugetul Guvernului Cîțu, concentrat pe investiții, nu de austeritate

În ciuda vociferărilor și protestetelor, bugetul propus de premierul Florin Cîțu nu poate fi considerat unul mic, de austeritate.

„Este un buget concentrat pe investiţii, are în centru investiţiile şi un buget care forţează reforma în administraţia publică, centrală şi locală. De aceea, prefer să iasă din Parlament aşa cum a fost votat. (…) În acest moment, bugetul României nu putem să spunem că este mic. Avem un buget cu cheltuieli mai mari decât anul trecut; nu avem cum să spunem că este un buget mic”, a spus Cîţu, la Parlament.

Citește și: Șoșoacă îi vrea uitați de popor pe CTP și pe Mândruță