Dan Barna
Dan Barna

Vicepremierul Dan Barna a ales Facebook ca metodă pentru transmiterea unui mesaj de Crăciun. Barna s-a axat pe depășirea crizei și pe simțul răspunderii românilor.

Acesta le transmite românilor speranţă şi încredere că lucrurile vor fi ‘pe făgaşul normalităţii, al decenţei şi al seriozităţii lucrurilor făcute cu simţul răspunderii pentru a depăşi situaţia de criză’.

Fac apel la responsabilitate

”Astăzi este mai puţin despre politică şi mai mult despre recunoştinţă, linişte, sănătate şi sărbătoare în familiile tuturor românilor din ţară şi de pretutindeni. Ne doresc tuturor speranţă şi încredere că vom reuşi împreună să punem lucrurile pe făgaşul normalităţii, al decenţei şi al seriozităţii lucrurilor făcute cu simţul răspunderii pentru a depăşi situaţia de criză prin care trece România astăzi.

Fac apel la responsabilitate şi la respectarea măsurilor de siguranţă sanitară în aceste zile, sănătatea este cel mai de preţ dar pe care îl oferim nouă şi familiilor noastre. Crăciun fericit, dragi români!”, a scris copreşedintele USR PLUS pe Facebook.

Dan Barna, mesaj de Crăciun: . Fac apel la responsabilitate şi la respectarea măsurilor de siguranţă sanitară în aceste zile

Alăturându-se celorlalte personae publice care au transmis diverse mesaje de Crăciun, Dan Barna nu se dezminte, nu uită tradiția și speră ca acest Crăciun să aducă mai multă responsabilitate, solidaritate și siguranță sanitară.

Citește și: Patriarhul Daniel are un mesaj atipic: rugăciune, solidaritate şi ajutorare frăţească

#News