În prima zi de Crăciun, șeful DSU Raed Arafat și medicul Valeriu Gheorghiță nu vor sta acasă, în jurul bradului, ca toți românii, ci vor merge să întâmpine adevăratul miracol de sărbători, vaccinul anti-Covid, cel care sosește pe teritoriul țării noastre astăzi, în jurul orelor 12:00. Mai exact, 10.000 de doze de vaccinuri împotriva COVID-19 vor intra în România, prin Vama Nădlac 2, anunță reprezenanții campaniei de vaccinare anti-Covid din România.

„Pregătiri pentru debutul campaniei de vaccinare împotriva COVID-19 în România: Raed Arafat, Secretar de Stat în MAI, Valeriu Gheorghiță, Președintele CNCAV și Constantin Spînu, șeful Direcţiei informare şi relaţii publice – MAPN, au plecat în această seară înspre Arad. Mâine, 25 decembrie, primele 10.000 de doze de vaccinuri împotriva COVID-19 vor intra în România, prin Vama Nădlac 2. Ora aproximativă de intrare în țară a primelor doze de vaccinuri este 12.00. #rovaccinare #VaccinareCOVID #VaccinareCOVID19 #VaccinareRomania #VaccinRomania”, se anunța în cursul serii trecute.

Vaccinarea propriu-zisă va începe în data de 27 decembrie în toate spitalele de boli infecțioase care se află în prima linie în lupta împotriva COVID-19.

Citește și: Voiculescu: „Asigurări complementare de sănătate înseamnă că mai mulţi bani vin către sistem”

#News