Patru bărbaţi cercetaţi pentru răpirea unei tinere și a unui copil de trei ani

Trei dintre ei au fost prinşi de oamenii legii

Politist
Politist sursa foto pixabay

Patru bărbaţi sunt cercetaţi de poliţiştii din Olt după ce au răpit o tânără împreună cu un copil de trei ani. Trei dintre ei au fost prinşi, cel de-al patrulea fiind căutat de poliţişti, potrivit ziare.com.

Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Olt a transmis vineri, printr-un comunicat de presă, că poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Corabia au reţinut miercuri, trei tineri pentru comiterea infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal şi violare de domiciliu.

 “La data de 16 august 2023, în jurul orei 05:10, poliţiştii Secţiei de Poliţie Rurală nr. 3 Corabia au fost sesizaţi de către un bărbat cu privire la faptul că nepoata sa, din comuna Gura Padinii, judeţul Olt, ar fi fost luată împotriva voinţei sale de la domiciliu de către un tânăr din oraşul Corabia, judeţul Olt. În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au stabilit faptul că, la data de 16 august 2023, în jurul orei 04:00, o tânără de 24 de ani, din comuna Gura Padinii, judeţul Olt, ar fi fost luată împotriva voinţei sale, de la domiciliu, împreună cu un minor de 3 ani, de către un un tânăr de 33 de ani, din oraşul Corabia, judeţul Olt, însoţit de mai multe persoane, plecând cu un autoturism într-o direcţie necunoscută”, a precizat IPJ Olt. În urma verificărilor, poliţiştii au identificat patru persoane bănuite de comiterea faptei, fiind vorba despre trei tineri cu vârste cuprinse între 25 şi 33 de ani, din Corabia şi un tânăr de 27 de ani din Caracal. Trei dintre tineri au fost prinşi, iar cel de 33 de ani este căutat deoarece se sustrage cercetărilor. Pentru toţi cei patru Judecătoria Corabia a emis mandate de arestare preventivă pentru 30 de zile. Pasagerii unei companii aeriene vor fi cântăriți la urcarea în avion