FOTO facebook

Gabriela Firea, primarul Capitalei, a postat, pe Facebook, un video cu o mamă care a născut un băiețel sănătos, prin intermediul programului Primăriei Capitalei, prin ASSMB, care decontează tratamentul complet pentru FIV, inclusiv analizele preliminare și cele de monitorizare, în valoare totală de aproximativ 3000 de euro.

„Bebeluș de București #300. Bucurie imensa, in vremuri grele! S-a nascut bebelusul cu nr 300, in cadrul programului nostru “O sansa pentru cuplurile infertile”. El este Luca Andrei. Si ea este mama lui fericita, Nicoleta.

Am dorit sa le urez personal multa sanatate si o viata frumoasa! Nicoleta a participat la programul Primariei Capitalei, prin ASSMB, care deconteaza tratamentul complet pentru FIV, inclusiv analizele preliminare si cele de monitorizare, in valoare totala de aproximativ 3000 de euro.

Program inițiat de Firea, real succes

Si eu am nascut unul dintre cei trei baieti prin FIV. Stiu cat de mult sufera femeile care, din cauza stresului si a alimentatiei cu multi conservanti, nu reusesc sa ramana insarcinate natural si nici nu au posibilitati financiare.

Multe cupluri s-au imprumutat la banci. Imi doresc foarte mult sa continuam acest program pe care l-am initiat in urma cu doi ani. Mai ales ca avem o rata de succes de 35%, peste cea a UE, care este de 25%.

8 milioane de copii s-au născut prin FIV

In lume, sunt 8 milioane de copii nascuti prin FIV. Ma bucur ca putem fi si noi de ajutor, prin acest stimulent financiar, celor care isi doresc sa devina parinti.

Le multumesc medicilor de la spitalele de stat si de la clinicile private care se preocupa atata de mult de viitoarele mame, astfel incat rezultatele muncii lor aduc o imensa fericire lor si familiilor.

In cadrul aceluiasi program, mai sunt inca 68 gravide care sunt programate sa nasca in perioada urmatoare.

#BebelusiDeBucuresti #FIV #solidaritate #aproapedeoameni”, a scris Firea pe Facebook.

#NEWS