Premierul Nicolae Ciucă, anunț despre data rotativei guvernamentale

Premierul a declarat că rotativa ar putea avea loc în altă zi decât 25 mai

Premierul Nicolae Ciucă a declarat că rotativa guvernamentală, prin care conducerea Executivului ar urma să fie preluată de liderul PSD, Marcel Ciolacu, va avea loc şi că la momentul oportun îşi va depune mandatul. Nicolae Ciucă a declarat ca rotativa ar putea avea loc în altă zi decât 25 mai, potrivit digi24.ro.

Potrivit premierului, este un acord politic, acord politic de care s-au ţinut aşa cum s-au angajat de la început, tot la fel se va petrece şi în momentul în care urmează să se întâmple schimbarea.

„Schimbarea se va produce. Toată lumea vorbeşte de 25 mai. De 25 mai e şi ziua Înălţării, este şi Ziua Eroilor. Nu trebuie să rămânem… ca o astfel de zi să fie acoperită de un eveniment politic şi atunci, cum am primit mandatul de la domnul preşedinte la momentul oportun, voi depune mandatul şi voi proceda pe acordul pe care l-am avut la rocada la guvernare”, a declarat  Nicolae Ciucă.

Întrebat dacă PNL îl va vota în Parlament premier pe Marcel Ciolacu, el a răspuns ca fost o decizie.  „Toate deciziile le-am luat în partid. Atunci când am constituit coaliţia, am luat decizia în partid. Decizia în partid este să continuăm coaliţia şi cu Marcel Ciolacu pe scaunul de premier. PNL va vota guvernul din care facem parte. Nu este vorba de orgolii. Aici nu este vorba nici de Ciucă, nici de Ciolacu. Aici este vorba de ce facem pentru ţara noastră”., a precizat Nicolae Ciucă.

Bărbat arestat preventiv pentru că nu a respectat ordinul de protecţie și şi-a lovit nevasta