Diana Șoșoacă: „Doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre”

30 de zile de liniște pe Facebook. Aceasta este perioada în care senatoarea, exclusă din PAUR, nu va putea face postări în contul său.

Senatoarea Diana Șoșoacă s-a trezit în această dimineață că are contul de pe Facebook blocat, după un schimb dur de replici cu o utilizatoare. Totuși, aceasta și-a liniștit susținătorii, iar la România TV a anunțat că va da Facebook-ul în judecată, dar mai ales, că își va crea „vreo 2-3 conturi pentru a putea socializa cu oamenii”.

„Am contul blocat de azi dimineață, doar eu și Trump mai suntem blocați pentru atitudinile noastre. În schimb, în noi se dă într-un hal fără de hal. Mi s-a spus că am fost blocată pentru că i-am spus unei doamne că are o față de doamnă de râd și curcile pe care le crește. Având în vedere că dânsă mă înjurase inimaginabil și eu am reclamat-o pe ea”, a spus avocata în direct la România TV.

Senatoarea, amenințătoare la adresa reclamanților săi

Diana Șoșoacă a anunțat că nu se lasă intimidată de acțiunile împotriva sa și se declară „de neoprit”, mai mult decât atât, are și un ton amenințător la adresa celor care o contestă.

„O să vorbesc cu colegul meu Chitic și o să fac ce a făcut și el, adică o să dau în judecată Facebook-ul. Știu că UE a condamnat cenzurarea de către aceste site-uri de socializare ale politicienilor, nu ai voie să faci acest lucru. Facebook-ul este condus în spate de neomarxiști și globaliști, așa că avem răspunsul. O să folosesc contul soțului meu și probabil că îmi voi mai face vreo 2-3 conturi pentru a putea socializa cu oamenii. Eu nu ma opresc, dacă cineva crede că mă va opri, nu, așa mai mult mă ambiționează. Să aibă mare grijă cu mine”, a declarat aceasta.

Citește și: Șoșoacă a intrat „ca buldozerul” în Institutul „Marius Nasta”