serban nicolae
sursă foto: romaniacurata.ro

Vântul care te dărâmă, Șerban Nicolae

Cunoscut în trecut ca fiind unul dintre locotenenții lui Liviu Dragnea, Șerban Nicolae se pare că se chinuie să-i ia fața lui Marcel Ciolacu, dorindu-și, probabil, mai mult de la partidul din care face parte. Nu, nu neaparat mai mult pentru partid, ci pentru sine, ca membru de partid și șef mai mic.

Și iată cum, una dintre cele mai cunoscute figuri ale politicii românești, Șerban Nicolae, trage vântul schimbării peste proaspăta și nici măcar instalata conducere PSD, contrazicându-l pe Ciolacu.

Cum ieri, Marcel Ciolacu declara că nu are de gând ca de data aceasta să mai meargă în fața președintelui Iohannis cu o propunere nouă de premier, întrucât este absolut sigur că va fi din nou refuzat, Șerban Nicolae ține să-l contrazică pe acesta, afirmând că mișcarea lui Ciolacu este una greșită. Nu, domnule! Propunerea trebuie făcută, chit că degeaba, dar trebuie! Ca nu care-cumva să creadă cineva că pesediștilor le lipsesc opțiunile.

Citește și: Întrucât a fost refuzat prima oară, Ciolacu nu mai vine cu propuneri

Iată ce a declarat Șerban Nicolae cu privire la subiectul în cauză:

”PSD nu trebuie să facă ceva după decizia CCR. Noi nu avem nevoie de CCR ca să știm ce spune Constituția, ca să știm că prerogativele constituționale nu se îndeplinesc în scopul provocării de crize sau în scopuri electorale. Prerogativele constituționale se îndeplinesc cu loialitate și responsabilitate, dacă se înțelege lucrul acesta și la nivelul domnului Iohannis, atunci vom putea merge pe calea corectă, mai ales că votul de anul trecut îl obligă și îl responsabilizează să respecte Constituția.

Categoric, da! Din punctul meu de vedere, pentru că mai sunt doar câteva luni din actuala legislatură, prioritară ar trebui să fie guvernarea țării, ceea ce la momentul de față doar PSD și partidele alături de care lucrează în Parlament ar putea să asigure. Să facem propuneri doar să ne aflăm în treabă și să ajungem la criză politică, gândiți-vă că alegerile anticipate ar însemna un blocaj total și nimeni nu și-ar mai asuma răspunderea în fața cetățenilor.”, a spus Șerban Nicolae.

#News