Umaniștii îl acuză pe un europarlamentar USR că le -a furat vechiul lor proiect despre confiscarea averilor nejustificate

Potrivit lui Cristian Popescu Piedone, europarlamentarul USR speră astfel să mai poate huzuri niște ani pe la Bruxelles

PUSL
PUSL stringere semnaturi

Conducerea PUSL, prin vocea președintelui executiv Cristian Popescu Piedone, a criticat dur pe unul din europarlamentarii USR pe care îl acuză că le -a furat vechiul lor proiect despre confiscarea averilor nejustificate. Într- o postare pe pagina de Facebook a PUSL, Cristian Popescu Piedone îl numește pe reprezentantul USR ” Gheorghe”, ironizând faptul că acesta este conștient că este un nimeni și-n România și aici la Bruxelles.

Cristian Popescu Piedone, despre europarlamentarul USR: „În mintea mea mereu odihnită cred că dacă nu mă știe nimeni, sunt sută-n mie că pot plagia oricând, oricât și pe oricine! Și dacă or să mă prindă, cumva, când fur, cred că o să li se facă milă de mine și n-o să pățesc nimic! Mai ales că sunt ditamai europarlamentarul, nu?”

„Plus că reprezint și România la Bruxelles, nu? Bașcă mai sunt și șmecher! Așa că… oricând am nevoie și chef, iau ideile și proiectele altora, le semnez Gheorghe de la USR, adică io, și mă dau deștept! Ultimul furt l-am dat recent la umaniști! La PUSL, da! Le-am furat vechiul lor proiect despre confiscarea averilor nejustificate.

E drept că n-am înțeles nimic din el, dar consilierii mei (că sunt șmecher și am și d-ăștia) mi-au spus că este foarte bun și că dacă îl semnez și mă laud cu el… am șanse să îi păcălesc iar pe aia de la partid! Și poate mă pun iar pe lista catindaților! „, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone.

Potrivit liderului PUSL, europarlamentarul USR speră să mai poate huzuri niște ani pe la Bruxelles. În acest scop, europarlamentarul USR le-a șters umaniștilor toate semnăturile și a pus un titlu „IA-LE BANII!”

„Bă… dar ghinion, vorba lu fanul meu: M-AU PRINS UMANIȘTII, mă! Deștepți, deh… Deștepți și supărați că i-am furat!”

„Consilierii au făcut-o, desigur, nu io! Că oi fi io șmecher, dar nu mă pricep la astea.) Io am luat apoi proiectul ăsta furat de la umaniști, mi-am pus costumul ăla bun și m-am dat deștept prin presă care m-a crezut deștept! Că io, Gheorghe de la Bruxelles, sunt șmecher, d-aia! Bă… dar ghinion, vorba lu fanul meu: M-AU PRINS UMANIȘTII, mă!

Deștepți, deh… Deștepți și supărați că i-am furat! Eh, na! Sunt șmecher, sunt disperat și așa e în an electoral: dacă nu te duce mintea să faci proiecte… le furi! Și io nici măcar nu fur! Io plagiez! „, este mesajul lui Cristian Popescu Piedone, Președinte Executiv PUSL, la adresa europarlamentarului USR. Costin Ojoc ales președinte al filialei Ilfov a PUSL, în prezența lui Cristian Popescu Piedone