Horoscop azi, luni 25 septembrie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Unghiul celest determinant al zilei este oferit de trigonul lui Mercur de pe Fecioară cu Jupiter, în retrogradare, de pe Taur. Acest aspect astral ne vorbește de: înțelepciune, moderație, justețe, discernământ și expansivitate intelectuală. Prin urmare, este o zi excelentă pentru studiu, evaluări, importante discuții, mari decizii și lungi călătorii.

BERBEC

Puteți primi unele vești destul de fericite legate de starea dumneavoastră de sănătate. Mai puteți beneficia și de oportunitatea unui câștig financiar uluitor!

TAUR

Veți comunica mult mai bine cu persoana iubită, putând soluționa cu claritate unele probleme de cuplu mai importante! Totodată, veți reliefa și un comportament integru, just, onorabil și caritabil!

GEMENI

Vi se preconizează unele discuții de bun augur cu familia! Totodată, este o zi potrivită și pentru a gândi și a plănui unele schimbări importante legate de casă. Divinitatea vă va ocroti într-un mod mai deosebit în această zi!

RAC

Vă veți arăta foarte sociabili, comunicativi și isteți! Veți avea parte de o zi chiar dinamică și interesantă. Un prieten mai influent și prestigios vă va susține forte!

LEU

Discuțiile și negocierile legate de bani vă vor fi de bun augur în această zi! În cele ce țin de profesie vi se arată o doză extraordinară de noroc și de succes!

FECIOARĂ

Astrele zilei vă arată foarte inteligenți, adaptabili și elocvenți! Totodată, veți avea și o zi foarte potrivită și pentru studiu, evaluări și călătorii în străinătate.

BALANȚĂ

Veți reliefa o intuiție extraordinar de bună! Se poate să aflați și un secret chiar valoros! Veți mai beneficia și de o protecție aproape miraculoasă împotriva marilor incidente sau accidente!

SCORPION

Puteți câștiga prietenia unei persoane mai tinere foarte comunicative și inteligente! Vi se mai relevă și o zi îmbelșugată pentru afaceri și treburi de ordin legal sau litigios!

SĂGETĂTOR

Este o zi cu noroc pentru discuții și negocieri importante legate de carieră! Vi se mai relevă și o remediere formidabilă în cele ce țin de sănătate!

CAPRICORN

Aveți o zi prielnică pentru călătorii mai lungi! Mai puteți primi și o veste deosebită de la mare depărtare! Totodată, veți fi și foarte creativi, entuziaști și populari!

VĂRSĂTOR

Puteți negocia cu succes într-o chestiune ce ține de un împrumut ori de un ajutor financiar! Totodată, aveți și un risc minor de accidente de circulație, deci fiți ceva mai atenți! Vi se mai prezintă unele împliniri frumoase și în familie!

PEȘTI

Vi se relevă o zi foarte prielnică pentru afaceri, negocieri, contracte și alte chestiuni de ordin legal și litigios. Și comunicarea cu persoana iubită va fi una foarte bună! Veți reliefa și o judecată echilibrată, înțeleaptă și dreaptă.

Horoscop HashtagNews