Simona operata
Simona operata pag de Instagram

Simona Halep se reface o perioada după operația la nas pe care a avut-o în luna septembrie, potrivit ziare.com. Sportiva din România a apelat la o interventie de rinoplastie la nivelul nasului. După mai multe zile în care a fost nevoită să poarte un bandaj în zona în care a suferit acea intervenție, Simona a postat prima imagine pe rețelele sociale, dupa ce și-a făcut o fotografie în oglindă.

„Nu îmi plăcea deloc nasul meu. Nu am putut să o fac mai devreme pentru că nu am avut liberă o perioadă de trei luni pentru recuperare, pentru că tenisul a fost prioritatea în viața mea. Însă acum am simțit că e timpul potrivit să fac ceva pentru mine”, a spus Simona Halep

Sportiva din Constanța a anunțat că nu va mai juca tenis anul acesta, ea suferind  ointervenție chirugicală din cauza unor probleme respiratorii. Tenismena ar fi plătit în jur de 5.200 de euro pentru operația la nas. La scurt timp după operație, Simona Halep le-a transmis fanilor, într-un Story publicat pe contul său de Instagram,  că în ultimul timp a avut probleme la nas, lucrurile agravandu-se în timpul verii, la Washington. Din cauza acestei probleme, Simona Halep nu putea să respire, mai ales noaptea, când nu putea respira deloc pe nas.

Ea le-a transmis fanilor săi că va avea nevoie de câteva săptămâni de repaus înainte de a face efort fizic, după care se vor revedea pe terenul de tenis.

„Salut! După cum unii poate ştiaţi, m-am chinuit în ultima perioadă cu problemele la nas şi lucrurile s-au înrăutăţit în timpul verii, mai ales la Washington.Singurul mod prin care putea fi rezolvată această problemă era o intervenţie chirurgicală. Doctorul Daniel Popescu este cel care a efectuat-o şi a folosit această oportunitate pentru a face şi o intervenţie estetică. De asemenea, vreau să mulţumesc şi medicului anestezist, dr. Uleia Alex. Totul a decurs foarte bine.. Ne revedem curând pe terenul de tenis”, a scris Simona Halep,într-un Story publicat pe contul său de Instagram, despre operație.

Culturi de canabis, găsite într-o comună și un oraș din județul Dolj