Eugen Teodorovici

După înfrângerea decisivă de sâmbătă, Eugen Orlando Teodorovici a stat o perioadă în silentio stampa. Motivul pentru care acesta a ales să nu participe la congres nu-l putem ști cu precizie, cu toate că îl putem bănui.

În cursul zilei de astăzi aflăm nu numai că Teodorovici a reușit să se împace cu înfrângerea, însă găsește de cuviință să le mulțumească celor 91 de votanți pentru că, la momentul respectiv, l-au considerat o opțiune, în detrimentul lui Marcel Ciolacu. Teodorovici își menține, însă părerea vis-a-vis de proaspătul președinte ales.

Teodorovici: „Eu merg înainte cu credinţa şi speranţa că vom face din acest partid acel PSD reformat”

„Vreau să vă mulţumesc tuturor celor care mi-aţi acordat votul în Congresul de ieri, la care eu nu am participat – este un gest care mă onorează-, dar şi celor care aţi fi vrut să o faceţi, dar nu aţi putut. Celor care v-aţi anulat votul sau aţi decis, ca şi mine, să nu participaţi. Chiar dacă nu am participat şi mi-am explicat refuzul de a fi prezent într-o competiţie organizată nedemocratic şi nestatutar, eu merg înainte cu credinţa şi speranţa că vom face din acest partid acel PSD reformat, puternic, care va reuşi să schimbe întreaga clasă politică din România. Merg înainte cu convingerea că nu este niciodată prea târziu pentru a deveni liberi şi că atunci când toţi PSD-iştii vom putea spune ‘da’ sau ‘nu’ din convingere şi nu din constrângere, PSD va fi liber”, a spus Teodorovici într-un mesaj postat pe pagina sa de Facebook, conform Agerpres.

Cu toate că Teodorovici nu este cel mai mare fan al său, Marcel Ciolacu a declarat că este dispus să-l primească pe acesta în noua sa echipă.

„O să-l invit pe Eugen Teodorovici să se alăture acestei echipe şi să înţeleagă că o entitate cum este PSD depăşeşte jocul singular. Filmele cu Chuck Norrris şi ‘Lupul singuratic’ erau prin anii ’75”, a afirmat Ciolacu după CEX.

În cursul zilei de sâmbătă Marcel Ciolacu a fost oficial votat președinte al PSD, cu 1310 voturi. Eugen Orlando Teodorovici a obținut 91 voturi.

Citește și: Marcel Ciolacu este OFICIAL președintele PSD

#News