Victor Ponta

Victor Ponta susține că, atunci când vine vorba despre CCR, relația PNL-ului cu aceștia este una cel puțin ciudată. Pe de-o parte, potrivit lui Ponta, liberalii blamează CCR, pe de-o parte apelează la ajutorul acestora de fiecare dată când au nevoie.

„Mare TICALOS Lucovid Orban!

Injura Curtea Constitutionala in fiecare zi / dar sesizeaza Curtea de cate ori nu vrea sa aplice o lege privind alocatiile pentru copii, pensiile sau sprijinul pentru firmele romanesti !

Mare TICALOS !”, scrie Victor Ponta, pe contul său de socializare.

Mare TICALOS Lucovid Orban🤬🤬🤬! Injura Curtea Constitutionala in fiecare zi / dar sesizeaza Curtea de cate ori nu vrea…

Publicată de Victor Ponta pe Duminică, 23 august 2020

„Am luat decizia de a creşte etapizat, de a menţine sensul legii, de a dubla alocaţiile, dar să o facem etapizat, în funcţie de revenirea economică şi de capacitatea efectivă a bugetului de a face faţă acestei noi cheltuieli. În populismul caracteristic, PSD a continuat să respingă această soluţie raţională, fundamentată economic şi singura care poate să stea în picioare. Ne vom apăra punctul de vedere. (…) Pregătim argumentele pentru a putea sesiza la CCR”, a spus Orban, potrivit Agerpres

În dorința de a arăta că PSD nu este singurul partid care a crescut pensii și alocații, Ludovic Orban a amintit că PNL a crescut alocațiile în în 2008, 2015 şi 2019.

„Noi am crescut alocaţiile. PNL a fost singurul partid sensibil la subiectul alocaţiilor pentru copii. Din 2008 până astăzi, PNL a crescut alocaţiile şi în 2008, şi în 2015, şi în 2019. În 2019, PSD, după ce a pierdut puterea, a prins un moment şi a mai dublat o dată alocaţiile, fără să se asigure că există resursele financiare pentru a susţine această dublă dublare într-un an, în 2019. Gândiţi-vă că ultima creştere a alocaţiilor a fost făcută printr-un amendament al PNL la Legea bugetului de stat în 2019″, a mai spus prim-ministrul.

Citește și: Orban se gândește să rezilieze contractul dacă nu vin măștile

#News