Gabriela Firea / FOTO: Facebook Gabriela Firea

Primarul Capitalei, Gabriela Firea a avut o „ieșire” dură la adreasa guvernului, pentru incapacitatea acestuia de a gestiona începutul de an școlar. Într-o postare făcută pe Facebook, candidatul social-democrat la un nou mandat de primar, Gabriela Firea a reamintit de necesitatea moțiunii de cenzură, mai mult, de nevoia ca aceasta să și treacă.

„Unde sunt banii românilor? Ni se spune ca nu sunt nici pentru dublarea alocațiilor, nici pentru creșterea pensiilor, nici pentru tablete și măști necesare copiilor. De ce trebuie să stăm cu mâna întinsă, când contribuim cel mai mult la bugetul țării? Banii s-au evaporat pe achiziții luxoase și despăgubiri pentru prietenii politici. Această lipsă de respect față de oameni trebuie să înceteze!”, a scris Gabriela Firea, edilul Capitalei.

Unde sunt banii romanilor? Ni se spune ca nu sunt nici pentru dublarea alocatii, nici pentru cresterea pensiilor, nici…

Publicată de Gabriela Firea pe Luni, 24 august 2020

Moțiunea, un „rău” necesar

„Moțiunea de cenzură este nu doar necesară ci chiar obligatorie într-un astfel de climat marcat de incompetență și rea-voință!

Sunt convinsă că parlamentarii vor vota în număr mare moțiunea, dovedind înțelegere față de nevoile și grijile românilor!”, a scris Gabriela Firea, cea care de sâmbătă ocupă funcția vicepreședinte a PSD, alături de Sorin Grindeanu.

Citește și: Achizițiile făcute înainte de 1 august nu sunt decontate

#News