Marea dragoste a lui Florin Piersic, din nou în România

„Anul trecut a sunat, i-am văzut numărul pe telefon, dar mi-am zis Ia, mai lasă-mă!. Și nu i-am răspuns”,a spus Gabriella Vlad Werner, despre Florin Piersic

Foto: preluare Viva.ro

După încheierea relației cu Tatiana Ike, marele actor Florin Piersic a intrat într-o relație cu Gabriella Vlad Werner, cea care urma să devină marea iubire a acestuia, conform relatărilor apropiaților. Relația a durat 9 ani, din 1974 până în 1983, când Werner s-a mutat în Israel, însă nu s-a materializat niciodată într-o căsătorie.

Gabriella Vlad Werner nu își dorește să-l revadă pe Florin Piersic nici acum: „În niciun caz”

Potrivit Viva.ro, povestea de dragoste a celor doi ar fi fost una ca în filme, una fără happy-ending însă. Cu toate că și-ar fi dorit o relație serioasă cu Florin Piersic, Gabriella Vlad Werner nu ar fi reușit să fie pentru acesta mai mult decât o amantă. Actorul s-a căsătorit cu Ana Szeles în 1976. Semnalele nemulțumirii Gabriellei au existat încă din 1976, însă cum Florin a fost, toată viața lui, un bărbat care a convins prin șarmul său, femeia a rămas alături de acesta până când a plecat în Israel.

În 1983, Gabriella îl cunoștea pe Marcel, om de afaceri și cetățean israelian, cu care se și căsătorea. Cu această ocazie, punea punct relației cu Florin Piersic.

„În niciun caz. E o poveste încheiată definitiv”, a spus Gabriella Vlad Werner, despre ipoteza reîntâlnirii cu Florin Piersic. „A fost o poveste de dragoste, de viață, care s-a consumat la vremea ei. Ultima oară când am vorbit cu el a fost acum vreo cinci ani, când m-a sunat de ziua mea. Apoi, a amuțit. Anul trecut a sunat, i-am văzut numărul pe telefon, dar mi-am zis Ia, mai lasă-mă!. Și nu i-am răspuns. Am auzit că are sănătatea șubredă, că s-a retras la țară, de frica Covidului… Îi doresc sănătate. Eu îmi văd e viața mea!”, a declarat Gabriella Vlad Werner, pentru impact.ro.

Citește și: Andreea Antonescu, pregătită de o nouă relație