Zarvă mare în pridvor! Ca și cum nu era sufientă intervenția lui Eugen Teodorovici, intevine întru discreditarea lui Paul Stănescu și Cătălin Rădulescu, alt nostalgic al vechilor timpuri de mult apuse. În dorința de a readuce PSD-ulului gloria de odinioară, Rădulescu tună, fulgeră și acuză, vizându-l direct pe Secretarul Interimar al PSD, Paul Stănescu, cel care susține actuala conducere a PSD.

În opinia lui Rădulescu, opinie care nu se diferențiază cu mult de cea a lui Teodorovici, actuala conducere PSD se îndepărtează de modus operandi cu care erau ei obișnuiți, acuzându-i în egală măsură de eșecul ultimelor runde electorale.

„Măi Paulică, tu vrei să te compari cu Eugen Teodorovici? Sau cu Pleșoianu, Șerban Nicolae, Grindeanu, Vasile Dâncu, Codrin, și alții ? Mor de ras”

  • „Când te întinzi mai mult decât îți este pătura, nu poți rămâne fără reacții ! Nu am vroit sa intru in nicio polemica interna de partid , pana acum , și mi-am dorit , ca de data asta , orice competiție interna sa rămână in interiorul partidului ! Însă, in momentul în care , penibilul și tupeul unui coleg, care iese permanent public țipând jalnic ca alți colegi destabilizează partidul , atinge cote alarmante , ma obliga sa intervin .
  • Fac politica de la 27 de ani și am avut onoarea sa lucrez la cel mai înalt nivel cu echipe de oameni profesioniști , intelectuali si cu care Psd s-a mândrit , atât pe vremea domnilor președinți Iliescu și Nastase , dar și in perioada presedentiei lui Victor Ponta și Liviu Dragnea . Însă într-adevăr , și asta trebuie sa o spunem cu tărie , m-am rușinat de rușinea unora , și m-am supărat atunci când in funcții de partid sau , mai rău, in funcții ministeriale au fost puși colegi care au crezut ca după ce au condus tractoare , au vândut bilete pe la sali de cultura , au dus gentile altora , au vândut cărnati prin piețe sau au intermediat vânzări de păduri sau vânători teroriștilor și apoi au fost ajutați sa facă facultăți pe “ șest” pe la Universitatea Ecologică , sau alte universități private , culminând cu cursuri făcute la Universitatea Sri-ului , ca vorba aia de la incultura și analfabetism la para și informare e un pas mic !
  • Și ne-am mirat de fiecare data , atunci când electoratul ne-a taxat , pentru calitatea oamenilor pe care i-am promovat in funcții . Insa genul asta de specimene , care in mod cu totul și cu totul “ împotriva naturii” ocupa vremelnic niște funcții in partidul nostru , ies și ataca public colegi , ar trebui sa se ascundă in niște găuri și sa tacă , pentru ca nu pot fi in viața lor la standardul expertizei lor profesionale si intelectuale , si sa accepte dezbaterea și competiția in interiorul partidului nostru .
  • Adică, mai Paulica , tu care te crezi vreo marca “de blugi“ in partidul nostru , și după ce nici măcar nu ai învățat la scoala ca se spune matematica și nu “ artmetica”, și care ai fost ajutat de Liviu Dragnea ( la rugămintea tatălui tău) ca de pe tractor , sa faci și facultate ( tot particulara taticu ? ) și apoi sa ai ascensiunea pe care nu o visai in viața ta in administrație și politica , tu vrei sa te compari cu Eugen Teodorovici ? Sau cu Plesoianu, Serban Nicolae, Grindeanu , Vasile Dancu , Codrin, și alții ? Mor de ras! Cum de vezi tu, numai destabilizari in partid , atunci când unii colegi aleg sa aibă alte păreri și alte opțiuni , sau poate ca îți ie frica sa nu îți pierzi postul de secretar general luat cu forța așa cum ati luat toate funcțiile prin puci, ilegal și nu prin congres ?
  • Pai partidul asta e un partid democratic mai Paulica , nu dictatorial , unde toti tac, e un partid unde sunt mulți civili care și-au făcut facultățile la timpul lor după liceu , si unde sunt și unii care au fost ajutați sa facă universități private și pe la Sri , iar in partidul nostru trebuie sa fie competiție , iar in funcții sa fie aleși colegi ,cu care primarii, președinții de consilii județene, președinții de organizatii și electoratul nostru sa se mandrească ,nu sa se rușineze.
  • I-ai atacat pe rând, pe Codrin, pe Dorel Caprar,pe Liviu Alexa, pe Viorica Dancila ( apropo stai in banca ta ca și fata de Viorica ești departe) , pe Eugen Teodorovici , și ma mir ca ai scăpat ca prin urechile acului pana acum , știind-ul pe Dorel , Eugen , Alexa sau Codrin , dar cred ca , cu Ionel Arsene ti -ai pus-o de mămăliga ! Și apropo dacă tot ești așa de vocal , ia fa-ne rapid o situație clara cu cele 20 de milioane de euro cheltuite de când ai venit tu secretar , și după Ionel, ti-o cer și eu public , ca aia sunt banii partidului nu ai “ familiei “ tale , și apoi sfătuiește-i pe alți “ vocali” sa își vadă de treaba acolo in Parlamentul European , ca s-ar putea sa incepem și noi sa cerem verificări din trecut , ca mai stim și noi una și alta și lăsați competiția din partid sa fie fireasca , liberă , fără răzbunări și răutăți , ca roata se învârtește și ceea ce va doriți voi pentru alții s-ar putea sa vi se întoarcă voua . Nu mai ieși public mai Paulica , ca nimeni nu vrea sa destabilizeze partidul , ci vrea sa il recupereze din mâinile unora sau “ altora “ și sa il aducă iar la 40 la suta , nu așa cum il țineți voi la 24-28 la suta , in favoarea Pnl-ului și spre marea bucurie a Președintelui Iohanis !”, spune Cătălin Rădulescu, despre Stănescu.

Citește și: Mâncătorii în interiorul PSD: Teodorovici mușcă din Stănescu

#News