Lupte crâncene pentru putere în PSD. Pentru că în Ciolacu pare să n-aibă nimeni curaj să dea, nu în mod oficial, cel puțin, toate oalelese sparg în capul lui Paul Stănescu. De altfel, mai nou, Teodorovici afirmă cum că regele a murit, trăiască regele, numindu-se președinte interimar de facto al partidului social democrat.

Reamintesc că o mică grupare social democrată pare să fi pus la punct o dinamitare interioară a partidului, în dorința de a-l știrbi pe Ciolacu de șefie – fie ea și cea interimară. La apel au răspuns: Teodorovici, Rădulescu și Cuc – printre alții.

Atacat din toate direcțiile, Stănescu îi răspunde lui Teodorovici:

„Teodorovici este un aventurier politic, incapabil sa se gândească la PSD și la colegii lui. El nu este un social-democrat autentic. A fost o calamitate atunci când s-a aflat la conducerea partidului fiind preocupat doar de funcții. Nu a ajutat cu absolut nimic primarii PSD, ba mai mult nu le-a dat banii promiși pentru proiecte cât a fost ministru al Finanțelor.

Acum, în loc să fie preocupat ca PSD să câștige alegerile, încearcă să destabilizeze partidul și să vâneze în continuare funcții. Teodorovici vrea să facă rău acestui partid pentru interesele sale personale. PSD rămâne unit și determinat să câștige viitoarele alegeri locale și parlamentare”, a declarat Paul Stănescu pe STIRIPESURSE.RO.

Citește și: Răzvan Cuc se bagă, și el, în balamuc: PSD, într-un plan de predare-primire

#News