Ilustrul fost șef de televiziune, Cozmin Gușă o elogiază pe și mai ilustra croitoreasă, devenită formator de opinie, Dana Budeanu. De altfel, o asociere a celor doi mi se pare oarecum oportună, ambii părând cam pe aceeași lungime de undă – ca să mă exprim elevat. Dana are impresia că le știe pe toate, aruncând cu dovezi pe care, de altfel, nu le prezintă niciodată, dar ne amenință că într-o bună zi o va face și pe asta, în timp ce Cozmin Gușă se luptă, la rându-i, c-un sistem mafiot, cu toate că face parte din el.

În cadrul aceleiași postări, Gușă afirmă că CTP nu mai e ce era odată, astfel înlocuindu-l în inima lui cu Dana (cu tot cu părerile ei mult mai „pertinente” și mai… corecte).

Cozmin Gușă: „Dana Budeanu – CORECTÀ! 

În aceste vremuri în care libertatea de exprimare este cvasi-îngropatà sub mormanul celor 50 de milioane de euro cu care presa româneascà a fost “miluità” ( vorba lui Cristoiu), Dana Budeanu este o aparitie cotidiana incisivà si foarte bine informatà, NECESARÀ! Asa cum mentionam acum 2 luni, Budeanca este, alaturi de cei doi “corifei”, Ion Cristoiu si Cornel Nistorescu, chiar și-al treilea pe lista, SRS ( “vechii” care-si retraiesc în criza 2020 efervescenta anilor ‘90 de tip EVZ-Expres-ZIUA!)sursa independenta și ofensiva care se mai bate cu PUTEREA. Din păcate, nu pot zice același lucru despre CTP care, pe românește, a “c…t steagul”, sub presiunea grupărilor din PĂDURI … Iar asta o afirm cu mare regret, i-am pretuit mult CTP-ului talentul, eruditia, mai ales ROMÂNISMUL!”, spune Cozmin Gușă pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Dana „Mafioata”, politic licențiata

#News