CFR Călători suplimentează numărul trenurilor către litoral de 1 mai

Călătorii din regiunile ţării au la dispoziţie şi o serie de conexiuni rapide din Capitală, pe fondul existenţei unui mers de tren cadenţat (la 1-2 ore) pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa.

CFR a anunțat că introduce, în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, mai multe trenuri directe către litoral, potrivit ziare.com.

”Cu prilejul minivacanţei de 1 Mai, care, prin tradiţie, este petrecută la malul mării, CFR Călători va asigura în perioada 27/28 aprilie – 1/2 mai 2023, în plus faţă de trenurile existente în programul de circulaţie, legături cu trenuri directe din Bucureşti Nord, Iaşi, Suceava, Arad, Craiova, Satu Mare, Baia Mare, Oradea, Cluj Napoca, Târgu Mureş, Braşov spre Constanţa şi staţiunile de pe litoral, inclusiv Mangalia”, a transmis CFR Călători.

 Compania precizează că, de asemenea, călătorii din regiunile ţării au la dispoziţie şi o serie de conexiuni rapide din Capitală, pe fondul existenţei unui mers de tren cadenţat (la 1-2 ore) pe ruta Bucureşti Nord – Constanţa.

”Compania va suplimenta în aceeaşi perioadă şi trenurile pe cele mai solicitate rute, în funcţie de disponibităţile tehnice de material rulant, cu vagoane clasă, de dormit şi cuşetă, pentru asigurarea mobilităţii pasagerilor în condiţii de siguranţă, securitate şi confort spre destinaţiile de vacanţă”, a mai transmis CFR. Un recif de corali cu o cantitate mare de viață marină, descoperit în Ecuador