Locomotiva unui tren deraiată între stațiile Roșiori Nord și București Basarab

Circulația mai multor trenuri este afectată

Tren
Tren sursa pixabay

Locomotiva unui tren a deraiat vineri dimineața între Roșiori Nord și București Basarab, mai multe trenuri fiind afectate. Potrivit CFR Călători, la ieșirea din stația Zăvestreni, în zona macazului, a avut loc deraierea de o osie a locomotivei trenului R 9304 Roșiori Nord – București Basarab, potrivit stiripesurse.ro.

Călătorii sunt în afara oricărui pericol și vor fi preluați până la destinații cu automotoare îndrumate din stația București de către CFR Călători.

La fața locului s-au deplasat reprezentanții autorităților care anchetează cauzele producerii acestui accident conform reglementărilor în vigoare, precum și echipa de intervenție feroviară pentru eliberarea gabaritului”, informează CFR Călători. Circulația celorlalte trenuri este temporar întreruptă în zona afectată.

Traficul se va desfășura, în funcție de măsurile operative stabilite și dispuse de managerul infrastructurii feroviare – CFR SA. Sunt afectate trenuri de călători care staționează în gările adiacente, până la redeschiderea circulației (72, 9900,10090, 11500,1594, 79, 11612, 9002, 11614), potrivit CFR Infrastructură. Un student ceh a ucis 15 persoane cu o mitralieră în urma unui atac la o universitate din Praga