Bărbat trimis în judecată pentru avansuri sexuale făcute unei minore

El i-ar fi promis, în schimb, un telefon mobil

Un bărbat din județul Satu Mare a fost trimis în judecată pentru că i-ar fi propus unei adolescente de 15 ani să întrețină relații sexuale cu el.  El i-ar fi promis, în schimb, un telefon mobil. Propunerea ar fi fost făcută pe rețelele sociale, mesajul fiind văzut și de mama copilei, care l-a dat pe bărbat pe mâna poliției, potrivit digi24.ro.

În mesajul trimis pe 18 august 2022, prin aplicația de mesagerie a unei rețele sociale, bărbatul căsătorit i-ar fi propus adolescentei, în vârstă de 15 ani atunci, să întrețină relații sexuale cu el.

El i-a promis că o va recompensa cu un telefon mobil. Mama fetei a văzut mesajul și l-a denunțat pe bărbatul din Tiream, județul Satu Mare, la poliție.
În discuția cu polițiștii, adolescenta le-ar fi spus că, la insistențele bărbatului, inițial a acceptat oferta acestuia, doar că ulterior s-a răzgândit. Pe individ l-ar fi cunoscut cu câteva luni înainte, în locuința unui prieten comun.
Bărbatul a fost identificat de oamenii legii și a fost trimis recent în judecată pentru racolarea minorilor în scopuri sexuale.  Cerere privitoare la modificarea legislației naționale în cazul oamenilor străzii