Victor Ponta

Țara lui Victor Ponta nu-i aceeași cu țara lui Klaus Iohannis

Klaus Iohannis, președintele României, tocmai ce-a făcut un anunț extrem de important pentru populație, și-anume că de mâine totul se modifică iar măsurile obligatorii pe timp de noapte vor deveni obligatorii și pe timp de zi. Însă Victor Ponta pare să aibă alte probleme. Se pare că pentru Ponta faptul că țara se află într-un impas este problema cea mai mică. Cea mai mare problemă a sa este că președintele și premierul nu l-au chemat la ședința de lucru și pe Raed Arafat.

Bineînțeles, cam tot mesajul lui Ponta este învăluit într-un soi de îngrijorare pentru România. Cum ar veni, ceea ce tocmai a postat acesta pe Facebook, nu e câtuși de puțin un atac politic, ci rezultatul faptului că este doar foarte speriat pentru noi, dorindu-ne binele.

Din nemulțumirile lui Victor

„E clar ca pentru PNL totul este doar interes politic de Partid – sunt atat de orbi incat nu inteleg ca acum nu mai este vorba de interes de partid – ci de supravietuirea noastra ca natie!

In loc sa pregateasca sistemul sanitar pentru Epidemie ei se ocupau de Alegeri Anticipate! In loc sa sprijine un Guvern de Uniune Nationala condus de un specialist cu autoritate – ei se ocupau sa il schimbe pe Citu cu Orban ( adica ciuma galbena cu holera galbena)!

Fac sedinte politice fara Raed Arafat si alti specialisti ca sa nu le “ia fata”!

Acopera dezastrul de la Spitalul Judetean Suceava pentru ca responsabil este Presedintele Consiliului Judetean – Flutur de la PNL ( daca era Presedinte de la alt Partid imediat luau masuri cu fanfara) !

Nu vor sa impuna restrictii dure ( ca in Franta, Italia, Spania si alte tari) ca sa nu piarda voturile celor din Diaspora veniti acasa!

Nu vor sa suspende plata ratelor la banci ca sa nu se supere niste investitori din afara Romaniei ! Nu vor sa ajute firmele romanesti ca sa le bage in faliment si sa fie cumparate pe degeaba!

Oamenii acestia chiar nu inteleg in ce lume traim! Si nu inteleg ca interesul lor meschin de Partid este impotriva interesului Romaniei!”, scrie Ponta pe Facebook.

Citește și: Recomandările devin obligatorii de mâine

#News