Traficul feroviar oprit pe relația Timișoara Nord – Timișoara Est

O garnitură de tren fără călători a deraiat la Timișoara

Tren
Tren sursa pixabay

Circulația feroviară pe relația Timișoara Nord – Timișoara Est este oprită, sâmbătă la prânz. Acest lucru s-a produs din cauza deraierii unei garnituri goale de călători, în timpul manevrei de regarare în stația Timișoara Nord, anunță CFR SA, potrivit g4media.ro.

În stația Timișoara Nord, la manevra de regarare a trenului IR 1763, de la linia 7, la linia 3, locomotiva deraiază de un boghiu.

Primul vagon de o osie a blocat circulația trenurilor în direcția Timișoara Est. În trenul IR 1763, care circulă în relația Iași – Timișoara Nord, nu erau călători, garnitura era goală, iar deraierea s-a produs în timpul manevrei de regarare în Grupa Tehnică. Până la finalizarea intervențiilor de repunere pe șină a locomotivei și a vagonului, dar și retragerea garniturii trenului IR 1763 în grupa tehnică, trenurile R 11143 și R 9573 staționează temporar în gările Timișoara Est și Timișoara Nord. CFR SA transmite scuze călătorilor din trenurile staționate temporar și îi asigură că personalul feroviar al SRCF Timișoara va acorda tot suportul tehnic necesar operatorului național de călători pentru repunerea pe șină și retragerea garniturii trenului IR 1763 în condiții de siguranță.

Cel mai mare șarpe din lume, descoperit în pădurea tropicală a Amazonului