Ciolacu laudă decizia CCR de astăzi

În cazul în care n-ați aflat, după ce PSD-ul a sesizat săptămâna trecută CCR-ul cu privire la decizia președintelui Iohannis de a-l numi pe Ludovic Orban în funcția de prim-ministru, după ce fusese în prealabil demis prin moțiune de cenzură, acum CCR au dat câștig de cauză sesizării.

Cum ar veni, acum președintele Iohannis este obligat să numească un numească un alt premier, ori după caz, să accepte un altul propus de partide. Alți bani, altă distracție!

Citește și: Marcel Ciolacu s-a făcut rău, pentru că așa nu se mai poate

Marcel Ciolacu, mulțumit de turnura pe care au luat-o lucrurile

Cu toate astea, unul dintre personajele extrem de mulțumite de ceea ce s-a întâmplat astăzi este Marcel Ciolacu. Nici nu avea cum să nu fie, de vreme ce el este promotorul moțiunii de cenzură, cât și a reclamației făcute la CCR.

„Să vedem comunicatul de presă şi apoi motivarea, apoi o să venim cu un punct de vedere. Aştept comunicatul oficial al Curţii şi, nu în ultimul rând, motivarea şi vom vedea. Mă bucură că democraţia funcţionează încă în România”, a declarat Ciolacu. 

Astăzi, Ciolacu a triumfat! I s-a îndeplinit dorința iar guvernul Orban a căzut. De data aceasta de tot. Lăsând astfel loc altora pe scena politică. Democrația a triumfat! Așa să fie? Nu de alta, dar Ciolacu laudă decizia CCR.

#News