Dacă tot vorbim despre o mini-vacanță de sărbătoarea Micii Uniri, iată că ar fi cazul să ne uităm un pic și la vreme, pentru a ști ce avem de făcut, caz în care alegem să efectuăm activități afară, ca mersul pe bicicletă, urcatul pe munte, ori o simplă plimbare în parc cu familia sau prietenii.

Așadar, aflăm că vineri, în București, vremea va fi frumoasă, cu cer senin și temperaturi pe timpul zilei mai ridicate decât în mod normal în această perioadă. Vântul va sufla slab până la moderat.

„Temperatura maximă va fi în jur de 8 grade, iar cea minimă de -6…-3 grade”, anunță Administrația Națională de Meteorologie (ANM).

Sâmbătă, valorile termice, în special cele de zi, vor fi cu mult mai mari față de cum ar fi trebuit să fie în această perioadă a anului.

„Cerul va fi variabil spre senin, iar vântul va sufla slab și moderat. Temperatura maximă va fi de 10…11 grade, iar cea minimă de -4…-1 grad”, precizează ANM.

Duminică valorile termice vor fi la fel de mari ca în restul zilelor, depășind media normală a perioadei. Cerul va fi variabil, cu înnorări. În noaptea de duminică spre luni vor exista condiții de ploaie.

„Vântul va sufla în general slab. Temperatura maximă se va situa în jurul valorii de 9 grade, iar cea minimă va fi de 0…2 grade”, explică meteorologii.

Așadar, aveți la dispoziție un weekend întreg în care vă puteți bucura de temperaturi excelente pentru activități de recreere în natură.

#News