Cristian Popescu Piedone: Se anunță lapoviță, zăpadă și polei. Vreau asfalt negru și pantofi curați!

Primăria Sectorului 5 a pregătit 3 500 de tone de clorură de sodiu, 100 de tone de clorură de calciu, 46 de utilaje proprii dotate cu plug, sărăriță

Cristian Popescu Piedone
Cristian Popescu Piedone pag de FB (captura)

 Primăria Sectorului 5, condusă de Cristian Popescu Piedone, a efectuat din timp pregătirile necesare pentru a preveni problemele care ar putea apare în cazul venirii iernii. Potrivit primarului Cristian Popescu Piedone, se anunță lapoviță, zăpadă și polei în perioada următoare, ceea ce înseamnă că „trebuie să fim pregătiți de oaspeți”.

Cristian Popescu Piedone: Așteptăm iarna cu 3 500 de tone de clorură de sodiu, 100 de tone de clorură de calciu, 46 de utilaje proprii dotate cu plug, sărăriță și tot ce-i necesar pentru un asfalt curat în vreme de omăt

Cristian Popescu Piedone a mai precizat că personalul este pregătit și instruit să intervină pe toate arterele Sectorului. Potrivit edilului, atunci când situația o va cere, se va lucra fără întrerupere cu cel puțin 200 de oameni pe fiecare tură.

Cristian Popescu Piedone: Vreau asfalt negru și pantofi curați!

Primarul a anunțat că are propriul utilaj de deszăpezire, iar dacă va ninge va lucra împreună cu angajații aflați pe teren.

„Cât mă privește… aplic rețeta pe care am implementat-o cu succes și în Sectorul 4: am propriul utilaj de deszăpezire și când va veni ora… voi lucra cot la cot cu personalul din teren! Cei care mă cunosc îmi știu prea bine filosofia în vremea zăpezii: vreau asfalt negru și… pantofi curați! Continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect, primarul Piedone”, este mesajul transmis de Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone: Primăria a preluat administrarea tuturor piețelor din sector! Vă anunț că sunt deja prioritate pentru mine!