Zeci de descinderi la grupări care au sustras de tone de produse petroliere

Acestea ar fi constituit trei grupări infracţionale organizate, pentru sustragerea de produse petroliere

Peste 40 de percheziţii au fost efectuate de către poliţiştii din judeţul Olt la trei grupări specializate în furt de produse petroliere. În urma descinderilor, mai multe persoane sunt suspectate că au sustras în ultimii doi ani peste 20 de tone de produse petroliere, potrivit ziare.com.

 Potrivit Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Olt, oamenii legii au făcut, miercuri, 41 de percheziţii în judeţele Olt, Argeş şi Teleorman, la persoane fizice şi juridice, pentru destructurarea a trei grupări.

Potrivit anchetatorilor, începând cu anul 2020, mai multe persoane, cu vârste cuprinse între 20 şi 50 de ani, ar fi constituit trei grupări infracţionale organizate, pentru sustragerea de produs petrolier. Persoanele ar fi folosit un mod deosebit de operare, prin folosirea unui autoturism special adaptat pentru comiterea faptelor, folosirea de cagule şi distrugerea sistemelor de supraveghere ale persoanei vătămate. În urma activităţilor efectuate, au fost descoperite şi ridicate, în vederea continuării cercetărilor, aproximativ 20 de tone de produs petrolier, a transmis IPJ Olt. Anchetatorii au menţionat că au fost puse în aplicare 12 mandate de aducere, persoanele fiind conduse la audieri.

Un cufăr care datează din anii 1930 a fost descoperit pe o plajă

/