Actualul ministru al Muncii, Violeta Alexandru este motivul unei noutăți pe scena politică actuală. Mai exact, aceasta s-a trezit propusă și pe listele pentru Senat, însă și pentru cele destinate Camerei Deputaților. Acestea fiind spuse, Violeta Alexandru a explicat că motivul pentru care numele i-a fost prezent pe ambele liste este rezultatul unui experiment în interiorul partidului, însă a ținut să menționeze că adevarata sa candidatură va fi bifată la Camera Deputaților.

„Lista de candidați a organizației PNL București pentru Camera Deputaților și pentru Senat în alegerile parlamentare 2020 este depusă, exact cum a fost validată anterior de Biroul Politic Național, sub semnătura președintelui partidului, domnul Ludovic Orban, la Biroul Electoral de Circumscripție București. Niciun candidat nu figurează pe mai multe poziții, la Cameră sau la Senat. Nici nu ar fi posibil. Subsemnata, președinte al PNL București, candidez pentru Camera Deputaților, circumscripția București, fiind a doua pe buletinul de vot.”, a spus Violeta Alexandru.

Violeta Alexandru: „Lista finală a fost depusă la Biroul Electoral”

„Consultările interne din organizațiile PNL București, analizele interne pentru maximizarea potențialului liderilor partidului s-au încheiat în momentul validării, de către Biroul Politic Național al PNL, a listei finale, ordonate conform deciziei partidului și întocmite cu respectarea prevederilor legale. Lista finală a fost depusă la Biroul Electoral.”, a mai spus Violeta Alexandru.

În egală măsură, Violeta Alexandru este de părere că e absolut normal ca, la un moment dat, să mai existe și conflicte interne, sugerând că acestea sunt la ordinea zilei în absolut toate partidele din România, indiferent de orientarea lor politică.

„Este evident că nu puteam fi legal în două locuri și nici nu s-a propus așa ceva forului legitim al partidului, Biroul Politic Național. Dezbateri interne sunt în orice partid. Înclin să cred că filiala de la sectorul 1 (din care fac parte) a vrut sa fie elegantă cu mine și să evalueze opiniile membrilor, pentru că nu se luase decizia unde anume voi candida. Până am ajuns în fața BPN, au tot fost consultări, asta da, dar în fața Biroului Politic și, ulterior, în fața BEM ne-am prezentat cu o listă clară. Se găsește la BEM cu ștampila de înregistrare.”, a spus Violeta Alexandru, pentru Libertatea.

Citește și: Violeta Alexandru vrea schimbări la conducerea Casei Naționala de Pensii

#News