Liderul Pro România, Victor Ponta este pe aceeași lungime de undă cu Marcel Ciolacu, în ceea ce privește criza medicală în care se află România, în acest moment. Ponta precizează că România are nevoie de un plan anticriză, deoarece sistemul medical românesc este aproape îngenunchiat de numărul tot mai mare de cazuri de infectări, în ultimele 24 de ore fiind confirmate peste 5.000 de noi cazuri.

„România are nevoie de un PLAN ANTICRIZĂ! Care să arate românilor că liderii politici sunt capabili să ofere încredere, certitudini, acțiuni concrete, responsabilități și rezultate! Dacă mergem mai departe ca până azi știm rezultatul: DEZASTRU NAȚIONAL! Trebuie să fim PRO România!”, a scris Ponta pe Facebook.

Apelul lui Ponta vine după ce liderul social democraților, Marcel Ciolacu a postat pe pagina sa de Facebook că România are nevoie de un „pact pentru sănătate”, pentru a opri haosul ce se arată asupra sistemului medical.

„S-a ajuns prea departe! Suntem la limita unui dezastru sanitar! România nu-și mai permite un președinte care, în permanență, să divizeze societatea, să împartă românii în buni și răi, în peneliștii buni și restul, toți ceilalți, răi și vinovați! Iohannis trebuie să renunțe la aura de ”Otto cel Mare” și să cheme URGENT toate partidele la consultări, alături de cei mai buni specialiști pe sănătate pe care îi are România. Este nevoie rapid de un PACT PENTRU SĂNĂTATE, pe care toate partidele să și-l asume ferm. Este nevoie să punem rapid capăt haosului care a cuprins sistemul de sănătate. Viața oamenilor trebuie salvată, nu ignorată! Pentru că, după alegeri, domnule Iohannis, pentru mulți dintre români va fi deja prea târziu!”, a scris Marcel Ciolacu pe Facebook.

Citește și: Rafila crede că ne paște soarta Lombardiei

#News