Marcel Ciolacu

Liderul social-democraților, Marcel Ciolacu s-a arătat foarte indignat de atitudinea pe care o are șeful statului, Iohannis, mai ales acum pe ultima sută de metri a campaniei electorale.

„Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNIFORMA ELECTORALĂ de Agent-Șef al #PNL. Nu vă interesează #niveluldetrai al românilor, ci mai degrabă sărăcirea populației până în punctul în care singurii stăpâni ai țării vor fi doar marii îmbuibați de la PNL.

NU majorarea pensiilor conform LEGII, ci #austeritatea pe care o promovezi dumneata, domnule Iohannis, este de domeniul trecutului! Românii s-au săturat să audă că nu sunt bani și că e criză, dar să vadă că guvernarea liberală toacă banii țării pe mii de contracte supraevaluate.

Tot de domeniul trecutului sunt și butaforiile la care participați, cu vizite pe la obiective de infrastructură gen cioturi de autostradă și linii ferate de 3 kilometri, în vreme ce execuția bugetului pe zona de #investiții abia atinge 40%!”, a scris Ciolacu pe Facebook.

„Tot regimul vostru se clădește pe o continuă #contradicție între vorbe și fapte. Când ai mințit, domnule Iohannis? Când spuneai că nu vei ezita să introduci iar #stareadeurgență, dacă va crește numărul de cazuri sau acum, când negi realitatea, fix înainte de alegeri? La fel ai negat și înainte de prezidențiale că nu vei anula majorarea din Legea pensiilor și a văzut tot poporul cum, alături de Orban și gașca lui, i-ați mințit in față pe cei vârstnici, majoritatea cu pensii sub 2.000 de lei!

Când le spuneți, oare, adevărul românilor? Când Ministerul Educației transmite o circulară inspectoratelor școlare, decretând urgența trecerii la predarea online sau când negi senin acest scenariu? Când ministrul Sănătății vorbește degajat despre posibilitatea unui nou “lockdown” sau când revine și spune că nu îl ia în calcul?

Poporul român are o vorbă: “Minciuna stă cu Rege(le) la masă“! Azi, din păcate, Minciuna stă la Cotroceni și a devenit Președinte!”, a mai scris liderul PSD.

Constat cu tristețe, domnule Iohannis, că ați schimbat DEFINITIV haina de Președinte al României cu UNFORMA ELECTORALĂ…

Publicată de Marcel Ciolacu pe Miercuri, 23 septembrie 2020

Reacția lui Ciolacu a venit ca urmare a replicii primite din partea președintelui, din cadrul conferinței de presă de la Cotroceni.  „Nu este stilul meu să dau replici prin conferințe de presă, dar vă dați seama că dacă liderul PSD trebuie să recurgă la astfel de speculații și minciuni pentru a se face auzit între votanți, este totuși un semnal îngrijorător. Școlile nu se închid, se trece la învățământul online în zilele chiar dinaintea votării și după votare, din motive practice. Înainte de ziua votului pentru a permite pregătirile pentru secțiile de vot, instalarea cabinelor, a circuitelor, a măsurilor sanitare. Iar după votare, pentru a permite dezinfecția profundă în spațiile care au fost folosite. Apoi toată lumea va reveni la școală, acolo unde permite”, a declarat șeful statului.

Citește și: Marcel Ciolacu are soluții pentru majorarea pensiilor. „Impozitați pensiile speciale și veți avea bani pentru majorarea cu 40%”

#News