WhatsApp oferă o nouă funcție utilizatorilor

Este vorba despre posibilitatea de a edita mesaje

WhatsApp oferă utilizatorilor una dintre cele mai aşteptate funcţii ale sale, potrivit g4media.ro. Mesajele editate vor avea o etichetă editat” lângă marcajul de timp pentru a marca modificarea.

Cu toate acestea, aplicația nu va păstra niciun istoric al corecturilor. Ceilalți utilizatori nu vor putea vedea versiunile anterioare ale mesajelor editate.

Suntem încântați de faptul că acum veți avea mai mult control asupra chat-urilor, cum ar fi corectarea greșelilor de ortografie sau adăugarea de mai mult context la un mesaj. Pentru aceasta, în termen de 15 minute de la trimiterea mesajului, trebuie să atingeți și să țineți apăsat acel mesaj pentru o perioadă de timp și apoi să selectați opțiunea Editare din meniu”, a precizat compania într-o postare pe blog. Până acum, utilizatorii trebuiau fie să șteargă cu totul un mesaj, fie să trimită o corecție într-un mesaj separat. Anul trecut, aplicația de chat a mărit limita de timp pentru a șterge un mesaj de la două zile la 60 de ore.

Este vorba despre posibilitatea de a edita mesaje, funcţia urmând să fie disponibilă la nivel global în următoarele săptămâni.

”Pentru momentele în care greşeşti sau pur şi simplu te răzgândeşti, poţi acum să editezi mesajele trimise pe WhatsApp”, a anunţat aplicaţia de mesagerie deţinută de Meta Platforms. Odată cu lansarea globală a funcţiei, în următoarele săptămâni, expeditorii îşi vor putea modifica mesajele în decurs de 15 minute de la apăsarea trimiterii. Funcţia va putea fi accesată apăsând lung mesajul şi alegând ”editare” din meniul derulant. Mesajul modificat va purta eticheta ”editat”, fără a afişa istoricul editărilor. Aplicaţiile concurente, cum ar fi Telegram şi Signal, permit deja utilizatorilor să editeze mesaje, în timp ce platforma de microblogging Twitter a lansat anul trecut capacitatea de a edita tweeturi.

Sancțiune record de 1,2 miliarde de euro primită de META în Uniunea Europeană