O nouă funcţie pentru utilizatorii WhatsApp

Funcţia va permite ca discuţiile pe WhatsApp să fie mai conversaţionale

WhatsApp va implementa o nouă funcţie, respectiv păstrarea mesajelor care dispar. WhatsApp le va permite acum oamenilor să împiedice dispariţia mesajelor. Utilizatorii vor trebui să fie de acord ca mesajele lor să rămână, cu ceea ce aplicaţia spune că este o „superputere a expeditorului”. Aplicaţia a permis oamenilor să îşi seteze mesajele să se şteargă automat după un anumit timp, potrivit stiripesurse.ro.

Această funcţie este menită să permită ca discuţiile pe WhatsApp să fie mai conversaţionale, fără ca utilizatorii să fie nevoiţi să se îngrijoreze că lucrurile pe care le spun rămân pentru totdeauna

. WhatsApp va oferi o funcţie exact în acest scop, cunoscută sub numele de „Keep in Chat”, care va permite ca acele mesaje să rămână în continuare, dar numai dacă persoana care le-a trimis este de acord. Atunci când este trimis un mesaj pe care o persoană doreşte să-l păstreze, aceasta poate face click pe el şi alege opţiunea de a păstra mesajul. 

Ea va trimite apoi o notificare către expeditor, oferindu-i opţiunea de a se opune deciziei. Dacă îl împiedică să fie salvat, decizia este definitivă, iar mesajul va fi eliminat de pe dispozitivele tuturor atunci când expiră cronometrul normal.

Acest lucru este menit să le permită oamenilor să aibă „ultimul cuvânt de spus” cu privire la ceea ce se întâmplă cu mesajele pe care le-au trimis, a precizat WhatsApp. Dacă persoana este de acord ca mesajul să fie salvat, acesta va primi o mică pictogramă de marcaj. Pe lângă faptul că va rămâne în cadrul chat-ului, mesajul va fi adăugat la un dosar „Mesaje păstrate”, unde pot fi văzute împreună, aranjate în funcţie de chat-ul din care au provenit.

Tradiții și obiceiuri de Sfântul Mucenic Gheorghe