WhatsApp introduce modificări importante pentru utilizatori

WhatsApp va modifica fereastra apelului video și o va păstra deschisă deasupra oricărei aplicații la care se trece.

Sursa foto: Pixabay

WhatsApp lansează noi funcții pentru apelurile video pe iOS și pentru transferul de fotografii sau documente în aplicație. Funcția Picture-in-Picture, pe care WhatsApp a început să o testeze anul trecut, va permite utilizatorilor să deschidă alte aplicații în timpul apelurilor video, fără întreruperi, potrivit antena3.ro.

La fel ca modul imagine în imagine din aplicația FaceTime, WhatsApp va modifica fereastra apelului video și o va păstra deschisă deasupra oricărei aplicații la care se trece.

Acest lucru va permite  participarea la apel în timp ce citești dintr-un document, navighezi pe web sau poate chiar te joci. Dacă vrei să accesezi o altă aplicație în timp ce ești în mijlocul unui apel video, trebuie să minimizezi apelul video prin glisarea în sus din partea de jos a ecranului, apoi mergi la  aplicație dorită.  Poți obține acces la modul imagine în imagine în cea mai recentă actualizare WhatsApp pe iOS (versiunea 23.3.77), dar este posibil să nu o poți utiliza imediat. WhatsApp spune că va lansa funcția „în următoarele săptămâni” și același lucru este valabil și pentru câteva alte funcții incluse în actualizare.

 Versiunea include posibilitatea de a adăuga subtitrări atunci când trimiți documente, asistență pentru descrieri mai lungi și subiecte pentru grupuri și introducerea de avatare personalizate pe care le poți folosi ca stickere și fotografii de profil.

La începutul acestei luni, WhatsApp a lansat și noi funcții de stare care îți permit să îți împărtășești starea cu un public privat / limitat, să reacționezi la starea cuiva cu un emoji și multe altele. WhatsApp testează, de asemenea, o funcție care permite utilizatorilor de pe iOS să trimită 100 de fotografii sau documente dintr-o singură mișcare. Această funcție este disponibilă pentru deja utilizatorii de Android în cea mai recentă actualizare, 2.23.3.77. Lansată la începutul anului 2009, WhatsApp era disponibilă inițial doar pentru utilizatorii iOS. Prima explozie ca număr de utilizatori a fost în 2010, când a devenit disponibilă și pentru Android. Avansând rapid, în 2012  WhatsApp avea deja 100 de milioane de utilizatori.

Bani mai mulți pentru casarea mașinilor vechi