Firea lansează un apel către consilierii generali PNL și USR PLUS

„Sperăm că doamnele și domnii consilieri generali PNL și USR vor participa azi (marți - n.r.) la ședința și vor vota proiectul nostru, prin care cele 4 spitale sunt preluate în administrarea Primăriei Capitalei”

Fostul edil al Capitalei, Gabriela Firea, își manifestă în continuare îngrijorarea pentru urbea pe care a condus-o timp de patru ani, așadar, cu toate că acum ocupă funcția de senator, continuă să urmărească ceea ce se întâmplă în București. „Salvăm spitalele din Sectorul 1! Ședința extraordinară de Consiliu General azi, pentru preluarea la Primăria Capitalei a celor 4 spitale din sectorul 1 cărora li s-a tăiat finanțarea de către primarul dreptei unite din sectorul 1.”, a spus Gabriela Firea, pe pagina sa de socializare, în urmă cu foarte puțin timp.

Situația spinoasă a spitalelor din Sectorul 1

Potrivit comunicatului remis de Firea în online, convocarea ar fi fost făcută la solicitarea consilierilor generali social democrați, motivați de refuzul catalogat ca fiind unul „abuziv” de a introduce pe ordinea de zi proiectul acestora. „Când el are altă treaba, decât să salveze aceste spitale importante! Vrea să închidă toate șantierele publice și private din Capitală, scăzând calitatea vieții și ingrosand rândul șomerilor! Acesta este <noul> lor București”, mai scrie pe Facebook Gabriela Firea.

Apelul Gabrielei Firea este destinat consilierilor generali de la PNL și USR PLUS

Astfel, fostul primar general speră „că doamnele și domnii consilieri generali PNL și USR vor participa azi (marți – n.r.) la ședința și vor vota proiectul nostru, prin care cele 4 spitale sunt preluate în administrarea Primăriei Capitalei, a Consiliului General, prin Administrația Spitalelor.”, avertizându-i pe consilierii PNL și USR PLUS că dacă nu vor pune umărul pentru a rezolva această problemă, există posibilitatea ca cetățenii să-i taxeze pe aceștia la vot, data viitoare.

„A spus-o cu subiect și predicat Dl. Cîțu. Dar el e un premier trecător – o tristă figura în galeria premierilor români. Însa, partidele, mai ales PNL, mai vor să vină în față românilor și să ceară voturi”, a mai spus Gabriela Firea, pe pagina sa de Facebook.

Citește și: Firea susține că Bucureștiul „va intra în colaps”