Ciolacu reacționează, după numirea lui Cîțu

Alianțe, alianțe, posibilități... și multe nemulțumiri!

Întrebat despre o posibilă teamă pe care ar putea să o aibă, cu privire la numirea lui Florin Cîțu în funcția de premier, Marcel Ciolacu, președintele PSD, a declarat că: „În primul rand eu nu mă tem decât de Dumnezeu. Sunt ferm convins că românii vor afla foarte curând adevărul, pentru că domnul Cîțu trebuie să vină cu bugetul de austeritate. Noi vom încerca cu specialiștii noștri să venim cu un buget alternativ”, a mai spus Marcel Ciolacu, într-o emisiune TV.

Cât despre modul în care ar putea fi adoptat bugetul Ciolacu a spus: „Ei să citească decizia CCR. Există de anul trecut o decizie a CCR privind abuzul făcut de domnul Orban, nu mai pot veni cu buget prin asumare. Dar au majoritate. Să vină la dezbateri pentru că acum au un Parlament  nou. De aceea există Parlament. Dacă nu vor, să desființeze Parlamentul.”, a continuat liderul PSD.

Alianțe, alianțe, posibilități

Cât despre o posibilă alianță cu Partidul Alianța pentru Unirea Românilor, șeful PSD a spus că nu exclude, la un moment dat, anumite colaborări între PSD și partidul lui George Simion.

„Alianță cu AUR? Sunt ferm convins că vor exista înțelegeri punctuale între cele două formatiuni existente in opoziție”, a mai spus șeful PSD, Marcel Ciolacu.

Citește și: Cîțu, desemnat premier de Klaus Iohannis

#News