„Oricât de dur este un conflict, într-o campanie electorală, există limite care nu pot fi depășite”

Deputatul comunității evreiești din România, Silviu Vexler dezaprobă postarea făcută de către social democratul Aurelian Bădulescu. Pesedistul a publicat o fotografie în care Iohannis este prezentat cu o mustaţă similară cu cea a dictatorului german şi îl acuză pe șeful statului că „doreşte întreaga putere” şi „calcă pe morţi”.

Vexler a scris pe Facebook că „astfel de comparații sunt complet inacceptabile din partea oricui, mai ales din partea unei persoane care are statut public”.

„Am observat cu revoltă montajul fotografic publicat de domnul Aurelian Bădulescu, consilier în cadrul Consiliului General al Municipiului Bucuresti, în care domnul Klaus Iohannis apare în postura lui Adolf Hitler.

Nu pot să accept, indiferent de moment și context, actul nepermis și absurd de comparare a Președintelui României cu unul dintre cei mai mari criminali din istoria omenirii.

Indiferent de opiniile pe care cineva le are despre activitatea Presedintelui Romaniei sau a unui alt demnitar, astfel de comparații sunt complet inacceptabile din partea oricui, mai ales din partea unei persoane care are statut public.

În ceea ce mă privește, domnul Iohannis este exact opusul unui om care are convingeri specifice ideologiei naziste și/sau antisemite.

Subliniez sprijinul pe care domnia sa l-a acordat Comunităților Evreiești din România, supraviețuitorilor Holocaustului și luptei împotriva antisemitismului.

Repet ceea ce am mai spus deja : Oricât de dur este un conflict, chiar și într-o campanie electorală, există limite care nu pot fi depășite. Condamn cu toată fermitatea acest gest”, a scris Silviu Vexler, pe Facebook.

Oricât de dur este un conflict, chiar și într-o campanie electorală, există limite care nu pot fi depășite

Silviu Vexler

La mai bine de 9 ore de la publicarea acestei poze trucate, Aurelian Bădulescu și-a editat postarea, eliminând acele elemente pentru care i s-a cerut de către PNL excluderea din PSD.

Citește și: PNL cere excluderea lui Bădulescu, după ce l-a asociat pe Iohannis cu Hitler

#Newshttp://hashtagnews.ro