Un bărbat terorizează un cartier din Cluj- Napoca

Bărbatul are dosare penale și amenzi contravenționale.

 Un bărbat terorizează de câțiva ani locuitorii unui cartier din ClujNapoca. Acesta sparge geamuri, rupe porţi şi agresează femeile, au comunicat oamenii legii din Cluj-Napoca, potrivit ziare.com.

Scandalagiul a primit 16 amenzi contravenționale

Potrivit IPJ Cluj, pe numele bărbatului s-au deschis cinci dosare penale, fiindu-i aplicate 16 amenzi, din 2018 până la ora actuală.

IPJ Cluj a prezentat informații legate de acţiunile efectuate în cazul unui bărbat care terorizează locuitorii din cartierul Plopilor din municipiul Cluj- Napoca. Potrivit oamenilor legii, bărbatul a fost internat nevoluntar de 5 ori într-un centru medical.

”În perioada 2018 – 2022, sub coordonarea unității de parchet. au fost instrumentate 5 dosare penale, sub aspectul infracţiunilor de lovire sau alte violenţe, distrugere şi tulburarea ordinii şi liniştii publice. Totodată, în perioada de referinţă, ca urmare a sesizărilor efectuate prin Sistemul Naţional Unic pentru Apeluri de Urgenţă 112, poliţiştii au aplicat un număr de 16 sancţiuni contravenţionale, iar în cazul a 5 intervenţii ale poliţiştilor, persoana a fost internată nevoluntar într-un centru medical”, a transmis IPJ Cluj.

Vecinii, terorizați de către bărbat

Potrivit IPJ Cluj,  în situaţiile sesizate, în raport de aspectele constatate, oamenii legii au luat măsurile legale, fiind întocmite dosare penale şi aplicate sancţiuni contravenţionale. Bărbatul terorizează de câțiva ani locuitorii din cartier, sparge geamuri, rupe porţi şi agresează femeile.

”Tot timpul deranjează vecini din cartierul Plopilor. Este dus la Poliție pentru agresiune, dar degeaba, este lăsat înapoi acasă. Suntem disperați, am făcut de-a lungul timpului numeroase sesizări la Poliție, Primărie legat de comportamentul agresiv al acestuia dar nu se întâmplă nimic”, a spus un cititor pentru cluj24.ro. Acesta susține că scandalagiul a fost internat de mai multe ori la Psihiatrie pentru manifestări de agresiune fizică și verbală asupra oamenilor și că, de fiecare dată, revine acasă și continuă acest tip de comportament.

Terenuri cultivate cu cannabis de către traficanții de droguri, în județul Timiș