Cristian Popescu Piedone și-a scos biroul în curtea Primăriei pentru a asculta problemele locuitorilor

Potrivit edilului Sectorului 5, "fără cetățeni funcția de primar nu există!"

Captură video/Facebook:Cristian Popescu Piedone
Captură video/Facebook:Cristian Popescu Piedone

Primarul Cristian Popescu Piedone s-a întâlnit cu o parte a comunității sectorului 5. Edilul Sectorului 5 a scos biroul în curtea primăriei și, timp de opt ore, a discutat cu zeci de suflete întristate, amărâte, tulburate de problemele vieții și ale birocrației, deopotrivă. Cristian Popescu Piedone este fericit că a reușit să șteargă câteva lacrimi grele si a alungat poverile din sufletele unor oameni buni.

Cristian Popescu Piedone: „Am o vorbă: fără cetățeni… funcția de primar nu există!”

Cât va reprezenta comunitatea Sectorului 5, aici la primărie, Cristian Popescu Piedone va continua să asculte mereu cetățenii.

„Sunt fericit că am reușit să șterg câteva lacrimi grele… Și-am alungat poverile din sufletele unor oameni buni Am o vorbă: fără cetățeni… funcția de primar nu există! Cât voi reprezenta comunitatea Sectorului 5, aici la primărie, voi continua să ascult mereu cetățenii, voi încerca să le alung durerile și voi face tot ceea ce-mi stă în putință să le rezolv problemele! Împreună cu dumneavoastră, oameni dragi, continuăm să facem imposibilul… posibil! Cu respect și cu mulțumire, primarul Piedone”, a declarat pe Facebook, Cristian Popescu Piedone. Cristian Popescu Piedone, nemulțumit de ritmul în care se lucrează pe unele șantiere din Sectorul 5