Tratamente stomatologice gratuite PMB-ASSMB

Cabinetele școlare din Rețeaua de Medicină Școlară a Administrației Spitalelor și Serviciilor Medicale București (ASSMB), deschise pe perioada vacanței, lucrează la capacitate maximă. Tot mai mulți părinți apelează cu încredere la cabinetele stomatologice școlare, unde copiii și tinerii beneficiază gratuit de tratamente, datorită investițiilor masive din ultimii ani prin care Primăria Municipiului București a reușit să doteze cabinetele stomatologice cu aparatură și instrumentar de ultimă generație.

„Aproape 5.000 de tratamente stomatologice gratuite pentru elevi și studenți, în doar trei săptămâni de la deschiderea cabinetelor, pe perioada vacanței. Cabinetele sunt ultra-moderne, dotate cu aparatură de ultimă generație. Cadrele medicale sunt foarte bine pregătite și știu cum să-i abordeze pe copii, astfel încât să nu le fie teamă.

Ne bucurăm să constatăm că tot mai mulți părinți vin cu încredere cu copiii la cabinetele stomatologice școlare, deschise pe perioada vacanței de vară în București. Pe 1 iulie am reușit să redeschidem câte un cabinet stomatologic școlar în fiecare sector din București dar și centrul stomatologic din Regie pentru studenți, tocmai pentru ca tinerii și elevii să beneficieze de consultații și tratamente stomatologice GRATUITE, pe perioada vacanței de vară.

Acțiunea noastră se bucură de un real succes, dovadă fiind numărul mare de copii și studenți care au fost programați prin call-center numai în primele zece zile de la deschiderea cabinetelor. Profesionalismul medicilor și asistenților din cadrul Rețelei de Medicină Școlară a ASSMB – Administrația Spitalelor și Serviciilor Medicale București este apreciat atât de părinți cât și de copii.

Avem și multe mesaje primite de la părinții ai căror copii au beneficiat de consultații și tratamente în cabinetele școlare, în ultimele zile, încântați de felul în care au fost primiți și tratați. Vă redăm doar câteva dintre ele:

„Mulțumim! am fost astăzi la programare în sectorul 5 (incinta liceului Moțoc) cu băiatul și am rămas plăcut surprinsă. Personal super profesionist. Fetele de la recepție foarte amabile, drăguțe. Curățenie, măsuri de protecție. Felicitări!” – ne-a scris Cristina pe pagina de Facebook.

„Doamna dr. Șerban și doamna asistentă Alina sunt două doamne super de treabă care interacționează cu copiii în mod interactiv, iar cei din staff sunt foarte amabili. Recomand!” – ne spune Alina.

„Mulțumim! Am fost în sectorul 5 (incinta liceului Moțoc ), sunt foarte mulțumită de întreg personalul medical pentru profesionalism cât și pentru buna organizare și curățenia din cabinet. Mulțumim doamnelor de la recepție pentru amabilitate. Pe viitor ar trebuie să existe asemenea cabinete pentru copii și adolescenți deoarece sănătatea orală trebuie menținută din copilărie pentru o populație sănătoasă matură” – ne-a transmis Florentina.

Prevenția este foarte importantă în ceea ce privește sănătatea copiilor dumneavoastră. Tocmai de aceea, Primăria Capitalei, prin ASSMB, a reușit, în urma investițiilor masive din ultimii ani, să doteze cabinetele stomatologice cu aparatură și instrumentar de ultimă generație. Vă reamintim că programul de funcționare al celor șase cabinete stomatologice este 8:00 – 15:00, în zilele de luni, miercuri și vineri, și 11:00 – 18:00, în zilele de marți și joi.

CABINETELE ȘCOLARE:
Sector 1 – LICEUL TEORETIC NICOLAE IORGA, BD. ION MIHALACHE, NR. 126, tel: 0752.154.701

Sector 2 – COLEGIUL NAȚIONAL „CANTEMIR VODĂ”, BD. DACIA, NR. 60, tel: 0752.263.601

Sector 3 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 20, STR. PREVEDERII, NR. 19 , tel: 0751.191.901

Sector 4 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 79, STR. CUZA VODĂ, NR. 51, tel: 0754.206.301

Sector 5 – COLEGIUL TEHNIC DUMITRU MOȚOC, STR. SPĂTARUL PREDA, NR. 16, tel: 0753.123.901

Sector 6 – ȘCOALA GIMNAZIALĂ NR. 174 – CONSTANTIN BRÂNCUȘI, STR. ROȘIA MONTANĂ, NR. 41,
tel: 0753.157.701

CABINETE STOMATOLOGICE UNIVERSITARE:
Universitatea Politehnică București, Complex Regie, Splaiul Independenței nr. 290, sector 6 (lângă Club Maxx) telefon call center 0374.887.887 (tasta 2)

VIZITA LA CABINET SE VA FACE PE BAZĂ DE PROGRAMARE PREALABILĂ, LA NUMERELE MAI SUS MENȚIONATE

În aceste cabinet stomatologice, copiii și studenții beneficiază de tratamente precum sigilări, detartraje, tratament carii, extracții dentare, în toate situațiile acestea fiind GRATUITE”, a transmis Gabriela Firea într-o postare pe Facebook.

Citește și: Investiție fără precedent în sănătate. PMB a alocat 8,7 milioane de euro pentru achiziționarea de ambulanțe moderne

HashtagNews.ro