Bărbatul care imita vocile unor personalități pentru a cere bani în numele lor, arestat 

El a înșelat oameni bogați timp de aproape 20 de ani

Romi Varga, alias omul cu o mie de voci, a fost arestat preventiv, miercuri seară, pentru înșelăciune după ce în luna iunie a păcălit cinci persoane că este Rodica Stănoiu și are nevoie de bani. Victimele acestuia au fost racolate din revista Forbes. Nu sunt persoane cunoscute, dar sunt înstărite, conform surselor, potrivit g4media.ro.

 Individul a dat lovituri similare încă din anul 2003 și 2007, fiind faimos pentru faptul că folosește cu ușurință vocea a mii de persoane, chiar și celebrități, indiferent că sunt bărbați sau femei.

 Primele persoane celebre cărora le-a imitat vocile pentru a obține bani de la naivi au fost Nadia Constantinescu și Nina Iliescu, soții de președinți. În 2010, Varga s-a dat drept Nadia Comăneci, Angela Similea sau Norina Constantinescu, fiica fostului preşedinte Emil Constantinescu, pentru a obţine donaţii și sponsorizări de la mai multe firme. În numai trei luni, Romi Varga a reuşit atunci să obţină 26.000 de lei. Singurul care nu s-a lăsat păcălit, pe atunci, a fost Frank Timiş, un cunoscut om de afaceri. În 2019, Romi Varga s-a dat drept Mona Muscă, fost politician și a încercat să îi convingă pe administratorii unei firme să îi doneze 3500 de lei pentru a ajuta un student cu probleme financiare.  În 2020, bărbatul a pretins că este fostul ministru Anca Boagiu și a solicitat directorului unei  fundații suma de 12.000 lei pentru o cauză umanitara. Fetiţă transportată la spital, după ce a fost mușcată de câinele unei familii din Pitești