WhatsApp aduce noi modificări funcțiilor aplicației

Toate apelurile video vor avea un link de invitație și va apărea un instrument pentru discuții în privat cu participanții la un apel.  

WhatsApp a anunțat noi modificări pentru funcțiile aplicației de care vor beneficia toate telefoanele Android și iPhone. Mai multe persoane vor putea participa la conversaţiile video, toate apelurile video vor avea un link de invitaţie. De asemenea, va apărea un instrument pentru discuţii în privat cu participanţii la un apel. WhatsApp a decis să modifice sistemele de apeluri și apeluri video, potrivit ziare.com.

Astfel, toate apelurile video vor avea un link de invitație și va apărea un instrument pentru discuții în privat cu participanții la un apel.  

Cu ajutorul linkului de invitație, va fi posibilă invitarea unor persoane din afara unui grup pentru a participa la o conversație audio și video. Linkul de invitație va oferi, de fapt, acces imediat la un apel sau la o videoconferință.

La conversațiile video vor putea participa mai multe persoane, devenind utile pentru momentele de socializare, dar și pentru cele formale. Numărul de participanți la conversații va fi extins până la 32 de utilizatori, pe smartphone-urile Android și iPhone. WhatsApp va mai pune la dispoziție pentru utilizatori și un instrument care le va permite să discute în privat cu participanții la respectivul apel. În mod similar cu ZOOM, Microsoft Teams şi Google Meet, WhatsApp va lansa în curând şi un instrument pentru a discuta în privat cu persoanele care participă la un apel sau la un apel video.

A început extracția şacalilor din Delta Dunării