Profesor din Pitești arestat preventiv pentru 30 de zile

El ar fi agresat sexual o elevă în incinta liceului

Arest
Arest sursa foto pixabay

Un profesor de la Colegiul Brătianu din Pitești a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi agresat sexual o elevă în incinta liceului, potrivit g4media.ro.

Polițiștii din cadrul Biroului Investigații Criminale Pitești au continuat cercetările într-un dosar penal aflat sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Pitești, privind săvârșirea infracțiunii de agresiune sexuală și au reținut un bărbat de 45 de ani, din Mărăcineni.

Din cercetări s-a stabilit că, în ziua de 7 martie a.c., bărbatul, având calitatea de cadru didactic, ar fi agresat sexual o minoră, elevă a unității școlare, în timp ce se aflau în incinta unității de învățământ”, a anunțat Poliția.

Este vorba despre un profesor de la Colegiul Brătianu din Pitești.

„Pentru probarea aspectelor ce fac obiectul cercetării, polițiștii au colaborat cu aparținătorii minorei și cu reprezentanții unității de învățământ. Astfel, la data de 18 martie a.c., bărbatul a fost condus la sediul poliției, în baza unui mandat de aducere emis în cauză. După administrarea probatoriului, acesta a fost reținut pentru 24 de ore, pe bază de ordonanță, iar în cursul zilei de astăzi a fost prezentat de către Parchetul de pe lângă Judecătoria Pitești, în fața instanței, care a dispus măsura arestării preventive, pentru 30 de zile”, a mai anunțat poliția. ANM, avertizare de vreme rea până joi seara