Horoscop azi, luni 23 ianuarie 2023

Un horoscop bun, corect și usor de citit.

Marcajul celest determinant al zilei este redat de conjuncția planetelor Venus și Saturn de pe zodia Vărsătorului. Acest eveniment astral ne vorbește de: severitate, inhibare, pesimism, încăpățânare, frustrare, egoism, răceală afectivă, necazuri și blocaje. Soluția depășirii turbulențelor aduse de către acest marcaj astrologic mai problematic stă, în principal, în dezvoltarea și cultivarea unor trăsături și calități ce țin de: încredere de sine, stăpânire de sine, reziliență, determinare, răbdare, perseverență, înțelepciune, ponderație și stăruință.

BERBEC

Din nefericire, puteți avea parte de un conflict destul de sever cu o prietenă mai tânără! Planurile dumneavoastră de viitor pot cunoaște unele blocaje majore!

TAUR

Vi se relevă un risc destul de important de neînțelegeri mai serioase cu șefii, cu superiorii! Totodată, și imaginea dumneavoastră publică poate fi lezată forte!

GEMENI

Puteți primi o veste chiar neplăcută despre sau de la o femeie mai tânără din străinătate! Nu aveți o zi potrivită pentru drumuri mai lungi! Încercați să fiți și ceva mai luminați, umaniști și pozitivi în judecată!

RAC

Din nefericire, în această zi puteți avea parte de un risc chiar ridicat de incidente ori de accidente, deci fiți ceva mai precauți și atenți! Totodată, feriți-vă de împrumuturi nesustenabile!

LEU

Vi se pot prezenta evenimente chiar furtunoase în viața de cuplu! Este foarte important să vă arătați mult mai tandri și mai diplomați în relația cu persoană iubită! Nu aveți o zi bună nici pentru afaceri mai mari!

FECIOARĂ

Puteți resimți unele mici probleme de sănătate. Totodată, mai puteți avea parte și de unele tensiuni în relația cu o colegă mai tânără de la job. Nu este o zi de succes pentru munci domestice!

BALANȚĂ

Din nefericire, vi se preconizează o zi cumva mai dezamăgitoare în plan romantic! Totodată, mai puteți avea parte chiar și de unele neplăceri legate de proprii copii!

SCORPION

Din păcate, puteți avea parte de unele certuri cu o femeie mai tânără din familie! Nu este o zi cu noroc pentru schimbări de ordin estetic în casă, în cămin.

SĂGETĂTOR

Puteți comunica cumva mai greoi, dar și cam fără tact! Nu este o zi favorabilă pentru studiu, examinări și drumuri! Puteți primi și o veste mai nefastă!

CAPRICORN

Aveți parte de indicii cumva mai puțin prielnice când vine vorba de bani și de resurse. Totodată, în această zi puteți reliefa carențe semnificative în a vă prezenta cu succes talentele, abilitățile și competențele!

VĂRSĂTOR

Astrele vă arată cumva mai stresați, pesimiști și mohorâți! Este foarte important să încercați să fiți ceva mai voioși și mai deschiși în raporturile cu cei din jur!

PEȘTI

Feriți-vă de legături romantice mai controversate în această zi! Totodată, mai puteți atrage și adversitatea secretă a unei femei mai tinere cam răutăcioase!

Horoscop HashtagNews