Bărbat din Dolj, înjunghiat de mai multe ori în zona abdomenului

Agresorul este reținut pentru tentativă de omor

SMURD
SMURD

Poliţiştii au anunțat joi, 21 decembrie, că un bărbat de 43 de ani a ajuns în stare gravă la spital după ce a fost înjunghiat într-un conflict produs într-o comună din judeţul Dolj, în care au fost implicate mai multe persoane, potrivit ziare.com

 Agresorul a fost reținut pentru 24 de ore, fiind acuzat de tentativă de omor. 

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat, joi, că poliţişti din cadrul Secţiei nr. 4 Poliţie Rurală Coşoveni au fost sesizaţi de către un bărbat de 32 de ani, din comuna Leu, cu privire la faptul că, în timp ce se afla cu fratele său, de 43 de ani, în incinta unei societăţi comerciale din comună, ar fi avut loc o altercaţie în urma căreia fratele său ar fi fost înjunghiat. 

La faţa locului au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, bărbatul de 43 de ani fiind transportat la spital pentru acordarea de îngrijiri medicale. 

Din cercetările efectuate s-a stabilit că între cei doi fraţi, pe de-o parte, şi alţi trei tineri de 19, 22 şi 31 de ani, de cealaltă parte, ar fi izbucnit un conflict spontan, conflict în urma căruia tânărul de 31 ani l-ar fi lovit, în repetate rânduri pe bărbatul de 43 de ani cu un obiect ascuţit-tăietor, în zona abdominală, cel din urmă necesitând îngrijiri medicale, fiind transportat la spital”, au precizat poliţiştii.

 Medicul legist din cadrul Institutului de Medicină Legală Craiova a concluzionat că leziunile traumatice suferite de victimă i-au pus în primejdie viaţa. Bărbatul de 31 de ani a fost reţinut pentru 24 de ore, pentru tentativă de omor, urmând să fie prezentat instanţei cu propunere de arestare preventivă. Două femei din Covasna, suspectate de spălare de bani, plasate sub control judiciar