Acuze și amenințări cu instanța în „sânul” PMP

„Favoritism, nepotism și clientelism”, elementele care au tras în jos partidul

Elena Băsescu, candidata din partea PMP pe listele pentru Camera Deputaților, pare să fie unul dintre motivele pentru care partidul înființat de fostul președinte Băsescu ar fi ratat la limită intrarea în Parlamentul României. Cel puțin asta consideră Mihail Neamțu, într-o postare făcută pe Facebook.

Deranjată de afirmațiile făcute de Neamțu, Elena Băsescu îl amenință pe acesta cu rezolvarea situației în instanță, dacă nu va retrage susținerile postate pe rețeaua de socializare. „Susținerile dumneavoastră nu reprezintă decât simple afirmații ce nu au corespondent în realitate, fiind emise doar în scopul evident de a mă denigra și de a-mi încălca dreptul la onorare, la demnitate, reputație și imagine”, a scris fostul europarlamentar.

Elena Băsescu a postat pe Facebook notificarea pe care, prin intermediul avocatei sale, i-a trimis-o lui Mihail Neamțu, potrivit căreia scoate în evidență lucrurile denigratoare care i-au fost aduse. De la „plasarea de către dumneavoastră, în conținutul mesajului, a calității mele de ’’mama’’ într-un context care nu are nicio legătură cu însușirile sau abilitățile noastre parentale, în încercarea de a induce opinia potrivit căreia o persoana care deține calitatea de mama nu ar fi potrivită pentru activitatea politică, deși numeroase femei care au calitatea de mamă, activează cu succes în zona politica, atât pe plan local, cât și pe plan internațional”, până la „utilizarea de către dumneavoastră a numelui și a imaginii mele, fără drept, în scopul vădit de a da greutate mesajului și de a naște interesul presei în a publica afirmațiile conținute in postarea Dumneavoastră”.

Potrivit rezultatelor finale anunţate de BEC, PMP a primit 4,82% din voturi la Camera Deputaților și 4,93% la Senat. În Judeţul Timiş, în care a candidat Neamţu, PMP a reuşit să treacă de 5%.

Citește și: BEC a stins „flacăra” de la PMP

#News