„Îi îndemn pe toţi românii să le respecte”

Premierul intermar, Nicolae Ciucă face apel la români să respecte măsurile impus e de autorități

Nicolae Ciucă le cere românilor să țină cont de restricțiile impuse de autorități pe perioada sărbătorilor de iarnă. Chiar dacă este dificil, e doar un gest de responsabilitate față de sine, dar și față de semeni. Ciucă, prezent la inaugurarea Punctului Mobil de colectare de plasmă convalescentă de la Spitalul Gerota,  aprecizta că România este pregătită pentru demararea campaniei naționale de vaccinare antiCovid, ce va începe imediat după Crăciun.  

Citește și: „Noua tulpină creează premisele unui al treilea val”

 „Mai este foarte puţin până când vom sărbători Ziua Naşterii Domnului şi ştiu cât este de greu pentru fiecare dintre noi să nu putem să petrecem această sărbătoare creştinească alături de cei dragi. Sunt o serie de restricţii şi limitări pe care trebuie să le respectăm şi îi îndemn pe toţi românii să le respecte, pentru că este doar un gest simplu de responsabilitate faţă de noi înşine, faţă de semenii noştri. Şi, de asemenea, fiecare dintre noi putem contribui la tot ceea ce înseamnă ansamblul acesta de măsuri luate, astfel încât să putem să finalizăm tot ceea ce am putut noi să identificăm ca măsuri pentru a putea fi cât mai eficienţi în campania de combatere a acestei pandemii”, a spus Nicolae Ciucă, premierul interimar al României.

Avem tot ce ne trebuie astfel încât să putem să demarăm campania de vaccinare începând cu ziua de 27 decembrie. Folosesc acest prilej pentru a-i îndemna pe toţi cetăţenii ţării să aibă încredere în această campanie, să aibă încredere în instituţiile statului şi în toate demersurile care au fost întreprinse, astfel încât să putem să avem o campanie coerentă şi eficientă

Nicolae Ciucă, premierul interimar

Premierul interimar a participat în această dimineață la inaugurarea Punctului mobil de colectare de plasmă convalescentă de la Spitalul de Urgenţă „Prof. Dr. Dimitrie Gerota”, realizat în colaborare cu Centrul de Transfuzie Sanguină Bucureşti şi Institutul Naţional de Hematologie Transfuzională.

Totodată, Nicolae Ciucă i-a felicitat pe cei implicaţi în acest proiect, subliniind că iniţiativa este benefică în ansamblul măsurilor luate în lupta contra noului coronavirus.

Citește și: Plan de vaccinare: cine va fi vaccinat și cine mai are de așteptat

#News