Budăi îl vrea afară pe Orban

Fostul ministrul al Muncii, Marius Budăi a găsit soluția prin care să îl facă pe Orban să se răzgândească cu privire la închiderea piețelor. Și chiar îi recomandă acest lucru premierului: „ține și tu o ședință de Guvern afară în frig și ploaie”.

„DESCHIDEȚI PIEȚELE! NU-I UMILIȚI PE CETĂȚENII ROMÂNI!

ORBANE, ȚINE ȘI TU O ȘEDINȚĂ DE GUVERN AFARĂ ÎN FRIG ȘI ÎN PLOAIE!

Iohannis, în calitate de președinte PNL, și guvernul său, susținut de USR, îi umilesc pe români și nu vor să admită că au luat o decizie greșită, care obligă oamenii să-și vândă produsele în condiții insalubre, în frig și, în ploaie. A trecut o săptămână de când președintele Iohannis refuză să promulge legea susținută de PSD, privind redeschiderea piețelor agroalimentare.

Guvernul susținut de Dreapta Unită vrea să se răzbune pe țărani, pe care îi consideră votanții PSD. Altfel nu se explică cinismul de care dau dovadă. Din punct de vedere medical măsura închiderii piețelor s-a dovedit a fi una fără nici un efect, nu a schimbat cu nimic evoluția pandemiei”, a scris Marius Budăi, pe Facebook.

Peneliștilor nu le pasă decât de buzunarele lor, nu le pasă de români, de aceea distrug tot ce este românesc și vând România la bucată!

Marius Budăi

„Cinismul, răutatea și incompetența lui Iohannis a ajuns prea departe! Oamenii se plâng că nu mai au nimic, iar el împarte țara în PSD-iști și PNL-iști, în buni și răi, în funcție de interesul său electoral!

PIEȚELE REPREZINTĂ PENTRU NOI VERITABILE SUPERMARKETURI ROMÂNEȘTI!”, a adăugat Budăi.

Reamintim că măsura de închidere a piețelor ce se desfășoară în spații închise a fost luată în urmă cu două săptămâni, în hotărârea Comitetului Național pentru Situații de urgență, care prevedea intrarea României în carantină parțială.

Citește și: Liberalii, furibunzi, după ce deputații au decis redeschiderea piețelor

#News