Pentru Augustin Zegrean, ziua de ieri a fost una plină de surprize. Potrivit acestuia, un lider de grup liberal i-ar fi propus să candideze la șefia Consiliului Legislativ, pe ultima sută de metri. Și pentru că atunci când cineva îți propune ceva, te gândești că vei fi și votat de respectivul grup de oameni, te duci. Și aici intervine surpriza: cu toate că a fost chemat să candideze, nu a fost votat, Florin Iordache câștigând detașat cursa, spre marea nemulțumire a tuturor celor ce și-au pierdut zile din viață protestând în frig, împotriva ordonanței 13, cea girată de acesta.

Augustin Zegrean: „Mie mi s-a propus astăzi și când mi s-a propus, am crezut că voi fi votat din moment ce mi se propune”

„Nu știu ce s-a întâmplat, dar vreau să vă spun că este o surpriză. Votul de astăzi este nul pentru că îl lege scrie că președintele Consiliului Legislativ și șeful de secție se aleg prin votul majorității deputaților și senatorilor în ședință comună. 187 nu este majoritate. (…) Mi-a propus liderul de grup de la PNL, de la Camera Deputaților. Eu practic avocatura și atâtea legi greșite câte pot să găsesc în fiecare zi m-au determinat să mă duc pe drumul ăsta. Nu numai legi neconstituționale, legi greșite. (…) Mie mi s-a propus astăzi și când mi s-a propus, am crezut că voi fi votat din moment ce mi se propune”, a spus Augustin Zegrean.

Altă întrebare?

Citește și: Drulă infirmă zvonurile: USR nu l-a votat la Iordache

#News