Întrucât, în cursul zilei de ieri, cei de la USR s-au trezit cu un val de acuze cum că și ei l-ar fi votat pe Florin Iordache pentru funcția de președintele pe viață al Consiliului Legislativ al Parlamentului, liderul deputaților USR, Cătălin Drulă vine să infirme zvonul și să facă lumină în acest scandal.

„Numirea lui Florin Iordache la preşedinţia Consiliului Legislativ este o palmă dată de PSD pe obrazul românilor care au stat în frig la OUG 13″, susţine Cătălin Drulă

Drulă anunță că în Parlament au fost prezenţi 21 de reprezentanţi ai USR: 6 senatori şi 15 deputaţi

Potrivit lui Cătălin Drulă, nu toți liberalii l-ar fi votat pe Augustin Zegrean, spre deosebire din cei de la USR care nu l-ar vota pe Iordache nici pentru „șefia unei scări de bloc”.

„USR nu l-ar vota în vecii vecilor pe Florin Iordache nici la şefia unei scări de bloc. Afirmaţiile acestea despre noi, care ne-am luptat ani de zile cu Iordache şi Nicolicea, sunt ridicole. De altfel, Iordache a câştigat votul decisiv (185 din 240), deci în acest scenariu conspiraţionist la adresa USR, nu se înţelege de ce i-ar fi trebuit cele 21 ale noastre. Noi l-am votat pe domnul Augustin Zegrean la preşedinţia Consiliului Legislativ şi pe colegul nostru George Dircă la preşedinţia Secţiei de evidenţă a legislaţiei”, afirmă Drulă.

Citește și: Barna, despre alegerea lui Iordache. „Nu vă e rușine?”

#News