Proxenet arestat preventiv pentru sechestrarea unei prostituate

Tânăra pe care a agresat-o oferea servicii sexuale într-un apartament din Alba Iulia

Arest
Arest Sursa foto Pixabay

Un bărbat din Sibiu a fost arestat preventiv la Alba Iulia pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și proxenetism. Tânăra pe care a agresat-o practica prostituția într-un apartament din Alba Iulia, cazul fiind descoperit după o intervenție în forță a polițiștilor și jandarmilor în apartament, în urma unui apel la 112, în noaptea de 18 septembrie, potrivit ziare.com.

Potrivit primelor informații, apartamentul ar fi fost închiriat în urmă cu o săptămână și există suspiciunea rezonabilă că, aici, ar fi fost oferite servicii sexuale contra cost.

În noaptea respectivă, în jurul orei 02.00, în timp ce se afla în locuință bărbatul (Darius B.) ar fi agresat o tânără de 24 de ani, din Cisnădie, ar fi amenințat-o cu moartea și ar fi împiedicat-o să părăsească apartamentul. În urma unui apel la 112 polițiștii au intervenit și au spart ușa apartamentului. În interior a fost găsită fata de 24 de ani care a fost transportată la spital.

În primă fază, potrivit reprezentaților IPJ Alba, bărbatul a fost reținut în data de 19 septembrie pentru lipsire de libertate, lovire sau alte violențe și amenințare.

În urma audierilor a fost adăugată și infracțiunea de proxenetism. Femeia a cerut și un ordin de protecție față de bărbat. „Dispune arestarea preventivă a inculpatului B. D. M. cercetat sub aspectul comiterii infracţiunilor de lipsire de libertate în mod ilegal, lovire sau alte violențe și proxenetism, pe o durată de 30 de zile, cu începere de la data de 19.09.2023 şi până la data de 18.10.2023, inclusiv. Respinge cererea de luare a măsurii arestului la domiciliu sau a controlului judiciar, ca neîntemeiată”, se arată în încheierea instanței de judecată. Bărbatul a contestat decizia Judecătoriei Alba Iulia. Australia, afectată de un val neobișnuit de căldură de primăvară